2777
2789
عنوان

خواستگار✌🏽✌🏽✌🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 31 پست
اها خب نه این آقا اصلا اینجوری نیست حتی گفته چن جلسه ک بیرونم میریم مادرم همراهم باشه  من ازدو ...

والا من سخت گیرم اگه دوستم بودی ،حیفم می اومد بهش ج مثبت  بدی‌.دختر با پسر، زنم با مرد

خوبه که مادر کنارتون هست .والا علت جداییش چی بوده .بعدم شغل و خونه و اخلاق و بخصوص فرهنگ 

دختر به مرد ازدواج کنه من یکی دلم میشکنه😔

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

21

گلم 😡بیکاری .بشین سرجات.فکر کردم سنت خیلی بالاس .گرچه بازم باید با پسر خوب ازدواج میکردی

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
21

هنوز خیلی جوونی و فرصت های دیکه ای هم مسلما هست . عجولانه تصمیم نگیر . حتما حسابی تحقیق کن و حتما اگه جدی سد یه مدت نامزد باشید تا خوب بشناسیش  سریع عقد نکن

الهی مرا هزار امید است و  هر هزار تویی   
والا من سخت گیرم اگه دوستم بودی ،حیفم می اومد بهش ج مثبت  بدی‌.دختر با پسر، زنم با مرد خوبه که ...

چرا دلیلش چیه؟اگه طرف از همه لحاظ خوب باشه چیش بده!؟

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽
گلم 😡بیکاری .بشین سرجات.فکر کردم سنت خیلی بالاس .گرچه بازم باید با پسر خوب ازدواج میکردی

اینکه از هر لحاظ خوبه بنظرتون بازم بده ک ازدواج کنم باهاش؟از چه لحاظ!؟

منم البته زود عقد نمیکنم چه این چه کسی ک مجرد بوده باشه 

چرا دلیلش چیه؟اگه طرف از همه لحاظ خوب باشه چیش بده!؟

ببخشا اینو میگم ،،اصلا معیارت برای ازدواج چییه.

مگه همیشه تو ذهنت یه پسر جوون عاشق پیشه ،،که عشق اولو اخرش باشی نبوده

ببخشا قضاوتت میکنم نکنه بخاطر پول هست

اگه مشاور هم بری مطمئن باش تشویقت نمیکنه

تو فرصتای زیادی خواهی داشت زبونم لال مگه عیبی داری بری با یه مرد

اینکه از هر لحاظ خوبه بنظرتون بازم بده ک ازدواج کنم باهاش؟از چه لحاظ!؟ منم البته زود عقد نمیکنم چه ...

من موندم چطور پدر مادرت قبول کردن زبونم لال دست دخترشون موندن 

گلم من نمیدونم من نظر شخصیمو گفتم .شما جفت هم نیستین.بازم اگه خیلی همو بخوایین بسم الله من کیی باشم

ببخشا اینو میگم ،،اصلا معیارت برای ازدواج چییه. مگه همیشه تو ذهنت یه پسر جوون عاشق پیشه ،،که عشق او ...

نه بخاطر شرایط مالی نیست وضعشم معمولی رو به خوب ولی بنظرم یه مرد کامل که فکر زندگیه من همیشه دوس داشتم یکی که از خودم چن سال بزرگتر و پخته تر هستو انتخاب کنم البته یکم دو دل شدم سر اینکه قبلا ازدواج کرده ولی دیدمش نمیدونم چرا کاملا نظرم عوض شد ازش خوشم اومد البته گفتم تا حرف نزنم مشخص نمیشه اصلا تفاهم داریم یا نه...

منم مث شما اهل دوستی این چیزا نیستم البته دروغ چرا یکسال اینجوری شدم چون اصلا پسرا رو قبول ندارم 

من موندم چطور پدر مادرت قبول کردن زبونم لال دست دخترشون موندن  گلم من نمیدونم من نظر شخصیمو گف ...

من از حرفات خیلی استفاده کردم ممنون گلم انشالله به حاجتت برسی لطفا برای منم دعا کن هرچی خیره پیش بیاد 

نه بخاطر شرایط مالی نیست وضعشم معمولی رو به خوب ولی بنظرم یه مرد کامل که فکر زندگیه من همیشه دوس داش ...

والا چی بگم تو حیفی.حقت این نیست

حقت یه پسر پخته و کامل و مجرد پولدار هست .بازم ببین نظر خودت و خانوادت چییه.من موندم اونا چطور روشون شده مطرح کردن .

من از حرفات خیلی استفاده کردم ممنون گلم انشالله به حاجتت برسی لطفا برای منم دعا کن هرچی خیره پیش بیا ...

عزیزم انشاالله با یک انسان درجه یک ازدواج کنی.

۵ تا پنج شنبه حدیث کسا بخون ویا ۴۰ روز پشت هم حدیث کسا بخون و از خدا یه همسر هم کفو و عالی بخواه.ایشالا خوشبخت بشی🥰🥰😘😘

سلام منم مثل شما بودم با اینکه کلی خاستگار خوب داشتم یکی از اشناهامون ک ده سال ازم بزرگتر بود و تو عقد طلاق گرفته بود از من خیلی خوشش اومده بود وقتی سبک سنگین کردم دیدم واقعا خوب هستن با تمامخونوادم جنگیدم تا باهاش ازدواج کنم و بلخره موفق شدم الان دوسال ازدواج کردم الحمدالله خیلی راضیم و تا حالا مشکلی پیش نیومده حتی بابام میگفت کاش چند سال پیش باهم ازدواج میکردین

یا صاحب الزمان❤ خدایاهزار مرتبه شکرت  ۰۲/۱۱/۲۹ بی بی چکم مثبت شد و فرداش ازمایش دادم و فهمیدم ی نی نی خوشگل تو دلم دارم خدا به همه اونایی که چشم انتظارن انشاالله این لحظات شیرینو هدیه بده

چون شوهرم واقعا ادم پخته ای و اینکه بیشتر مواظب زندگیمونه عزیزم خودت سبک سنگین کن به نظرم اصلا مهم نیست یبار طلاق و شماهم یادت باشه الان هرچی دوستداری بپرس ازشون ولی بعد عقد جوری باش ک اصلا انگار قبلا ازدواج نکرده بودن و هیچچچچچ حرفی دربارش نزن باز هم خودت بهتر میدونی انشالله انتخاب درست بکنی و خوشبخت بشی

یا صاحب الزمان❤ خدایاهزار مرتبه شکرت  ۰۲/۱۱/۲۹ بی بی چکم مثبت شد و فرداش ازمایش دادم و فهمیدم ی نی نی خوشگل تو دلم دارم خدا به همه اونایی که چشم انتظارن انشاالله این لحظات شیرینو هدیه بده
چون شوهرم واقعا ادم پخته ای و اینکه بیشتر مواظب زندگیمونه عزیزم خودت سبک سنگین کن به نظرم اصلا مهم ن ...

سلام عزیزم من خودم راضیم البته بگم هنوز خودمون باهم صحبت نکردیم ولی حرف اطرافیان میگم شاید اذیتم کنه و چون از اقوام هستن اکثرا میدونن که جدا شده..راستی یه سوال اولین بار که منو دیده فک کرده من خیلی بچم چون بیبی فیسم ولی بعدا ک فمیده سنمو گفته باید حرف بزنیم همو بشناسیم..

بنظر شما روز اول ک دیده خوشش اومده ک گفته بعدا ببینیم همو حرف بزنیم؟چون احساس میکنم از من بزرگتره فک کرده من خیلی دگ بچم ب درد ازدواج نمیخورم