عماد_عابس مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2659 عنوان دلت چی میگه ؟🫀 70 بازدید | 14 پست جدا شم ؟ یا بچه دار شم ؟..میدونم مسخره است هیچی ندونسته نظر بدین؛))انقدر فکر کردم مغزمو از دست دادم اومدم با شما حرف بزنم 🤯💗 1402/01/28 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عماد_عابس مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2659 جداشو،اابته اگر راه برگشت نیست نرفتم هنوزولی به جدایی فکر میکنم متاسفانه
شهدااااااا عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 369 چرااا من بچه میخوااام 🥲 فعلا فقط صبوری کن باشه ،،ببین زندگی به کجا می رسه
عماد_عابس مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2659 فعلا فقط صبوری کن باشه ،،ببین زندگی به کجا می رسه باشه ❤️
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5655 چرا شوهرتو دوست نداری؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5655 چرااا من بچه میخوااام 🥲 میتونی اون طوری ک باید مادری کنی،کنی؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
عماد_عابس مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2659 چرا شوهرتو دوست نداری؟ وقتی فکر میکنم میبینم با همه چیش کنار میامولی خودخواهیش و اینکه خودش رو اولویت اول جهان میبینه باعث میشه دلسرد بشم ازش
عماد_عابس مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2659 میتونی اون طوری ک باید مادری کنی،کنی؟ اره الان که تجربه اش نکردم ولی با همه سلولای بدنم عاشقشم و منتظرش
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5655 وقتی فکر میکنم میبینم با همه چیش کنار میام ولی خودخواهیش و اینکه خودش رو اولویت اول جهان میبینه باع ... باهاش حرف بزنفقط حرف زدن باهم میشع حلش کرد دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
عماد_عابس مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2659 باهاش حرف بزن فقط حرف زدن باهم میشع حلش کرد ممنون از مهربونیت ❤️چون قبول نمیکنه و حوصله حرف زدن ندارهحرف زدن باهاش سختهولی هرچند وقت همه انرژیموجمع میکنمو حرف میزنمامیدوارم اوضاع بهتر بشه ❤️
عماد_عابس مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 2659 تلاش کن رابطه رو درست کنی. حتی از چند تا مشاور کمک بگیر چشم شمام دعام کنین