2777
2789
عنوان

بچها یه موضوعی واقعا اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 27 پست

به نظرم شما اصلا به روی شوهرت نیار که وااای چقدر چروک شدی ... وااای چقدر موهات سفید شده ... وااای چرا داری پیر میشی .. 

این جمله ها حالش رو بدتر میکنه ، فقط سعی کن بهش روحیه بدی ، امید بدی و آرامش رو در خونه زیادتر کن 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخداخیلی احساس بدی دارم ۳۶سالشه اما تو ببینی میگی شاید۴۰باشه

خودشم همین حس رو داره؟ اگه برای خودش مهم نیست شما هم به روش نیار ممکنه اعتماد به نفسش بیاد پایین 

اما اگه خودشم همچین نظری داره بهش بگو رسیدگی به پوست و مو فقط برای خانوما نیست . میتونه مثلا ضدافتاب بی رنگ بزنه یا از ابرسان و کرمای ضدچروک استفاده کنه که مشخص هم نیستن . 

به نظرم شما اصلا به روی شوهرت نیار که وااای چقدر چروک شدی ... وااای چقدر موهات سفید شده ... وااای چر ...

نه زیاد چیزی نمیگم اما خودش همیشه میگه دیگه پیر شدم موهام سفید شده ریشمم داره سفید میشه دیگه

خودشم همین حس رو داره؟ اگه برای خودش مهم نیست شما هم به روش نیار ممکنه اعتماد به نفسش بیاد پایین&nbs ...

آره ولی از شرایط مالی فعلاا اصلا نمیتونیم دنبال بوتاکس و کرم و... باشیم فقطط ضروری ها

استارتر موها و ریشش رو رنگ کنه

آخه اکثرا دورشو با ماشین میزنه تا درمیاد مشخصه خودش دلش به رنگ نیست من گفتم رنگ کن اما چروک دور چشاش و پیشونیش خیلی زیاد و عمیق شده

آخه اکثرا دورشو با ماشین میزنه تا درمیاد مشخصه خودش دلش به رنگ نیست من گفتم رنگ کن اما چروک دور چشاش ...

استارتر دو راه هست 

شوهرت دکتر پوست بره و دکتر ببینه پماد چیزی تجویز کنه.

یا شوهرت دکتر زیبایی بره و مزوتراپی صورت انجام بده که عالیه. صورتش جوان و سفید و صاف میشه 

توی سفیدی مو، ارث خیلی ربط داره. پدرم موهاش دیر سفید میشه اما مادرم زود سفید شد. من به پدرم رفتم

آره خیلی تاثیر داره پدر شوهرم تو عکسای جونیش موهای پر و خوبی داشته الان کچه 

پسراش هم از جونیی جلو موهاشون میریزه

استارتر دو راه هست  شوهرت دکتر پوست بره و دکتر ببینه پماد چیزی تجویز کنه. یا شوهرت دکتر زیبای ...

راس میگی توروخدا تاثیر داره واقعا؟

چقدر هزینه اش میشه خیلی گرونه؟