2777
2789
عنوان

بچها یه موضوعی واقعا اذیتم میکنه

215 بازدید | 27 پست

همسرم هنوز۳۶سالش کامل نشده اما خیلییی از موهاش سفیده حتی ریشش هم سفید شده مقداری

پیشونیش و دور چشاش خیلیی چروک شده واقعا ناراحتم چرا اینقدر زود پوستش پیر شده 

موهای جلوی سرش هم داره میریزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارثیه شاید

من 21 سالمه دوتا تار موی سفید دارم

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

برای بعضیا ارثی بعضیا فشار کار و زندگی . ما یکی از اقوام تو ۲۵ سالگی کل موهاش سفید شد  . البته بعضی مردا  همین موهای سفید بیشتر بهشون میاد اما اگه دوست نداره میتونه رنگ کنه برای پوست هم شاید با روتین و رسیدگی روندش رو کندتر کنه حتما ضدافتاب بزنه قبل اینکه میره بیرون 

حجم مشکلات و غصه خوردن 

ژنتیک

کار سنگین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ارثیه شاید من 21 سالمه دوتا تار موی سفید دارم

از اون لحاظ که بخوام بگم مادرش پوست خیلیی خوبی داره اما متاسفانه پدرش پوستش زیاد جالب نیست چند تا از پسراش به خودش رفتن

برای بعضیا ارثی بعضیا فشار کار و زندگی . ما یکی از اقوام تو ۲۵ سالگی کل موهاش سفید شد  . البته ...

بخداخیلی احساس بدی دارم ۳۶سالشه اما تو ببینی میگی شاید۴۰باشه

مو سفید هم ارثی هست و هم حرصی ...

من توی ۲۰ سالگی یه مشکلی برام پیش اومد که یک شب تا خود صبح گریه کردم و وقتی بیدار شدم دیدم کلی از موهام سفید شده ، بعدش دیگه سر کوچکترین مسئله حرص میخوردم احساس سوزن سوزن شدن تو سرم داشتم و بعد دوباره میدیدم موهام سفید شدن.

در کل اگر آدم هیچ غم و غصه و فکر و خیال نداشته باشه جوون می مونه .

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣