2777
2789
عنوان

ای بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا این چیزا دیگه جواب نیست ، بعضیا فقط مونده برینن سر بچشون

حالا خود دانی دوستم ولی مواظب باش حق والدین خیلی سخته نمتونم توضیح بدم ولی فقط میدونم 

ببین آدمی بوده که مادرش مثل بچه ضعیف شده بوده تو گهواره ازش نگهداری میکرده یعنی خیلی بهش می‌رسیده بعد به خدا گفته حالا من حق خودمو به والدین تموم کردم خدا گفته نه کامل بلد نیستم فقط از چیزی که فک میکنی خیلی سخته اینکه حالا چه حمکتی داره نمیدونم خودمم زیاد بی احترامی کردم فقط فاطمه الزهرا ،،،حضرت محمد خودش تو قیامت شفاعتم کنه وگرنه نمتونم    دوستان تورو بجون کسی که دوست داری دعم کنین   

هرجور راحتی یه شوهر کن و خلاص ، در ضمن برادر هستم 

در ضمن به نظرم اصلا جالب نیست مرداد تو سایت عضو بشن 

اینجا 99درصد خانومن سایت بارداری هم هست 

گاها تایپیک در مورد مسائل خصوصی خانوم هاست 

حالا خود دانی دوستم ولی مواظب باش حق والدین خیلی سخته نمتونم توضیح بدم ولی فقط میدونم  ببین ...

عزیزم من خودم همه اینا رو بلدم 

برا همینم توبه کردم که دیگه بی احترامی کنم 

ولی اذیت کردن بچه حق الناس نیست 

آیا من انسان نیستم ،؟ 

خیلی دوست دارم 

ولی نمی تونم و نمیشه 

شما مادرت یا هر کس دیگه 

بی خورد و بی جهت شروع کنه جیغ و فوش بده 

می تونی به داستان گهواره که خودت تعریف کردی فکر کنی 

می تونی اصلا ؟ جواب بده 

در ضمن به نظرم اصلا جالب نیست مرداد تو سایت عضو بشن  اینجا 99درصد خانومن سایت بارداری هم هست&n ...

من تو تاپیکهای اینطوری شرکت نمیکنم چون به من مربوط نیست الآن هم می‌خوام بخوابم فردا دانشگاه دارم 

عزیزم من خودم همه اینا رو بلدم  برا همینم توبه کردم که دیگه بی احترامی کنم  ولی اذیت کرد ...

گفتم که منم بی احترامی کردم حالا ولش کن نگفتم که مثلا بگم ژن خوب هستم حالا .....