2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون معتادن

186 بازدید | 16 پست

چجوری با این قضیه کنار امدین؟

ما تو خونوادمون آدم معتاد و اهل دود نداشتیم

شوهرم اولش اینطوری نبود تقریبا پنج ساله حشیش یا سیگاری می‌کشه روزه میگیره ولی شبا مصرف می‌کنه 

توی این پنج سال هرکاری بوده کردم جزقهروجدایی 

به هرکسی برای کمک رو زدم ولی بیفایده بوده کسی نتونسته ترغیبش کنه باید خودش بخواد که مثل اینکه فعلا نمیخاد 

شما چیکار میکنید من که روانم بهم ریخته 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عزیزم یه مرکز ترک اعتیاد هست ۱۰ ماه هر هفته کلاس میزارن حسابی روشون کار میکنن بابای دوستم شیش ماه داره میره خیلی راضی این از کلاساش خیلی تعریف میکنن من کانال ایتاشو دارم 👇اسم کانالش اتیه سبزه https://eitaa.com/joinchat/3197239318C55ec7ee7ad تو کانال لیک مشاوره رایگان گذاشته ازشون کمک بگیر یه جوری روی مغزشون کار میکنن ک دیگه سمت مواد نمیرن تا ده ماه یه شربتایی بهشون میدن ک بعد ده ماه همونارو هم قطع میکنن حتما حتما اینکارو انجام بده عزیزم

فعلا ب جدایی و اینجور چیزاهم فکر نکن همین مرکزی ک بهت معرفی کردم برو امتحان کن باید همه ی تلاشتو بکنی ک خدایی نکرده اگه یه روزی جدا شدی عذاب وجدان نگیری خیالت راحت باشه ک کمکش کردی کوتاهی نکردی البته انشالله ک کار ب اونجاها نمیکشه و درست میشه 

فقط توروخدا بچه دار نشو فعلا

یه پسر ۶ ساله دارم 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
چرا جدا نمیشی؟ آدم معتاد هیچوقت خوب نمیشه. شاید یه مدت دوری کنه ولی بازم بهش برمیگرده.  تا بچ ...

نه راه پیش دارم نه راه پس

ببین عزیزم یه مرکز ترک اعتیاد هست ۱۰ ماه هر هفته کلاس میزارن حسابی روشون کار میکنن بابای دوستم شیش م ...

مشکل من اینه که شوهرم قبول نداره که معتاده

مشکل من اینه که شوهرم قبول نداره که معتاده

اکثرا همینن. از آشناهای مرد توی فامیل کمک بگیر بفرستیدش کمپ. البته بهترین راه جدایی و قطع ارتباط و نشان هست. ولی اگه چاره ای نداری دیگه تنها کار همینه

اکثرا همینن. از آشناهای مرد توی فامیل کمک بگیر بفرستیدش کمپ. البته بهترین راه جدایی و قطع ارتباط و ن ...

به چندین نفر از دوستاش که میدونستم حرفشون قبول داره گفتم 

یکیشون که بعدا فهمیدم خودش مواد می‌کشه 

یکی دیگه هم گفتم اونم چندبار بهش گفت شوهرمم مدام امروز و فردا کرد بعد دیگه جوابشم نداد 

نمیدونم به کی بگم 

به هرکسی بگم بفهمه این قضیه رو دیگه جواب طرف رو نمی‌ده 

انقد از مضرات این مواد براش گفتم قبلا خیلی به سلامتی اهمیت می‌داد که حتی قند با چایی نمی‌خورد  ولی الان دیگه زیاد براش مهم نیست 

اکثرا همینن. از آشناهای مرد توی فامیل کمک بگیر بفرستیدش کمپ. البته بهترین راه جدایی و قطع ارتباط و ن ...

این کمپ ها فایده ای نداره یه هفته بعد میان بیرون دوباره مصرف میکنن اینا بیمارن از نظر دهنی و روانی باید درست بشن ک نیاز ب مشاور درمان اعتیاد دارن

به چندین نفر از دوستاش که میدونستم حرفشون قبول داره گفتم  یکیشون که بعدا فهمیدم خودش مواد می‌ک ...

امروز فردا کنی به جاهای خوب نمیرسه.‌زود اقدام کن.‌برادر نداری؟ یا از فامیلای پسر خودتون.‌