2777
2789
عنوان

مشکل تکلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 23 پست
آره منم دقیقا اینطوری میشم خیلی وقتا واسه همین تو خیلی از جمعا سعی میکنم زیاد حرف نزنم پیش رفیقام ...

منم با کسایی که راحتم کم تپوق میزنم 

ولی امان از بقیه ادما

من از قیدت نمیخواهم رهایی
منم با کسایی که راحتم کم تپوق میزنم  ولی امان از بقیه ادما

یه جایی خوندم نوشته بود هر موقع تو موقعیتی گیر کردین که نمیدونین چه حرفی بزنین یا چه رفتاری کنین به این فکر کنین که اگه الان بااعتماد به نفس بودین چی میگفتین

من هر موقع این جمله میاد تو ذهنم بهتر میتونم عمل کنم چند جایی اثر کرده روم اما گاهی فراموشش میکنمو باز همون آش و همون کاسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه جایی خوندم نوشته بود هر موقع تو موقعیتی گیر کردین که نمیدونین چه حرفی بزنین یا چه رفتاری کنین به ...

مرسی از کمکت 

منم یجا خونده بودم آروم آروم و شمرده حرف بزنین تا ذهنتون باهاتون یاری کنه و آرامش داشته باشین و نفس عمیق بکشید 

ولی من وقتی آروم حرف میزنم حوصله همه سر می‌ره و گوش نمی‌دن ب حرفام

مرسی از کمکت  منم یجا خونده بودم آروم آروم و شمرده حرف بزنین تا ذهنتون باهاتون یاری کنه و آرام ...

خواهش میکنم🌼

دقیقا منم همینم

همیشه هم میخوام تند تند حرفامو بزنم که سریع تموم شه بره

واقعا بعضی وقتا اعصابم از این خورد میشه که اینهمه مشکل به کنار باز خودمونم واسه خودمون همچین مشکلاتی درست میکنیم🤦🏻‍♀️

خواهش میکنم🌼 دقیقا منم همینم همیشه هم میخوام تند تند حرفامو بزنم که سریع تموم شه بره واقعا بعضی ...

نه من خودم درست نکردم 

از وقتی یادم میاد اکثرا مواقع اینطور بودم ولی سعی کردم کسی نفهمه و فک کنن خودم کم حرف میزنم 

نه من خودم درست نکردم  از وقتی یادم میاد اکثرا مواقع اینطور بودم ولی سعی کردم کسی نفهمه و فک ک ...

اما من اول اینطوری نبودم

از بچگی خجالتی بودم اما اینطوری نبودم که تمرکزمو از دست بدم یا لغاتو تا این حد اشتباه بگم یا مشکل تماس چشمی و تمام اینا ۳ ، ۴ ساله که پیش اومده

و احساس میکنم همش بخاطر اینه که اعتماد ب نفسم اومده پایین

در هر صورت مرسی که جواب تاپیکمو دادی

برات آرزو میکنم که حال دلت همیشه خوب باشه🍃

سلام؛ الان بهتر شدین؟منم یکم اینجوری شدم آخه🥲

سلام عزیزم بازم همونطوری هستموقتاییکه سعی میکنم اعتماد به نفسم رو بالا نگه دارم بهتره اما تو بعضی موقعیتای دیگه بدتر میشه

به نظرم اگه شما تازه اینطوری شدین حتما به فکر درمانش باشین که زیاد نشه