2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واژنتو با ادرار خودت بشور وقتی میخوای ادرار کنی،،، آب زیاد بخور ک حجم ادرارت زیاد باشه،،، فوری خوب میشی،،، نیاز ب هیچ‌دارویی هم نیست

... ادرار استریل ترینه و مث یه سرم طبیعی هست واسه همینه میگن بعد رابطه حتما برید دسشویی و حتی شده چند قطره ادرار کنید 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

واژنتو با ادرار خودت بشور وقتی میخوای ادرار کنی،،، آب زیاد بخور ک حجم ادرارت زیاد باشه،،، فوری خوب میشی،،، نیاز ب هیچ‌دارویی هم نیست

... ادرار استریل ترینه و مث یه سرم طبیعی هست واسه همینه میگن بعد رابطه حتما برید دسشویی و حتی شده چند قطره ادرار کنید 

واژنتو با ادرار خودت بشور وقتی میخوای ادرار کنی،،، آب زیاد بخور ک حجم ادرارت زیاد باشه،،، فوری خوب م ...

توی فیلم دکتر قریبم هم گفت یکی باید ادرار کنه روی زخم تا بتونم گلوله رو دربیارم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من گزاشتم عفونت داشتم ...عفونت خطر داره گلم باعث پاره شدن کیسه ابو اینا میشه بزار ولی عمقی ن ی بند انگشت بعد بخواب بعدش اب میشه زود پاشی روغنیه میریزه بیرون

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
توی فیلم دکتر قریبم هم گفت یکی باید ادرار کنه روی زخم تا بتونم گلوله رو دربیارم

دقیقا.... من هر کاری میکردم عفونتام برمیگشت... تا خود ب خود ب سرم زد این کارو بکنم چون میدونستم ادرار استریله و تا الان دیگه مشکلی نداشتم