من خانواده ی شوهرم خودشونو واسه وارث داشتن میکشن ! یکی از عموهاشون بچه دار نشده یه بچه رو گرفته بزرگ کنه تا اونجایی که من میدونم اشکال از عموهه بوده با اینحال میگن باید میرفت زن میگرفت که فقط یه بچه داشته باشه از خودش !
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
حالا حرف من اینه ... مگه نه این که ما هممون می میریم و اخرت خیلی مهم تر از اینجاست پس چه اهمیتی داره ریشت بمونه یا نه ! اینا واسه بچه ی دختر هم همین نظر رو دارن متاسفانه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب ماها که زن هستیم که نمی تونیم فامیلی را به بچمون انتقال بدیم فامیلی شوهرامون را دارن داداشامون باید براشون مهم باشه یا نباشه
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....
من نمیفهمم وقتی کسی میگه باید یچه پسر باشه که نسلمون ادامه پیداکنه یعنی چی؟ منظورشون کروموزوم هاشونه؟اونا که همونمقدارکه به بچه پسر میرسه به دخترهم میرسه اگرم منظورشون فامیلیشونه که این همه آدم فامیلی عوض میکنن یعنی نسلشون منقرض شده؟!
ولی به نظر من داشتن فرزند از وجود خودت یه چیز غریزی هست شاید برای خیلی ها برای زنده نگه داشتن اسم و رسم خانواده شون نباشه دوست دارن این حس را تجربه کنن به خاطر خودشون فقط
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....
هارا داداش من که هنوز مجرده برای بچه ش ما که قرار نیست نظری بدیم فقط خواسته خودش و همسرش مهمه البته اعتقاد خود من اینه خیلی لذت بخشه که زن و شوهر داشتن هر دو جنس بچه را تجربه کنن هم پسر و هم دختر ولی خواست خدا از همه بالاتره