2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله آسون به نظر نمیاد ولی گاهی از زندگی مشترک آسونتره

منم می خواستم جدا بشم اینقدر بچه هام گریه میکردن که ما بابا رو دوست داریم جدا نشید که پسر دیگه افسردگی گرفته بود به همین دلیل وابستگی بچه هام به پدر شون و اینکه نمی تونستم بدون پدرشون از پس شون بربیام مجبور شدم از طلاق صرف‌نظر کنم

منم می خواستم جدا بشم اینقدر بچه هام گریه میکردن که ما بابا رو دوست داریم جدا نشید که پسر دیگه افسرد ...

دختر منم خیلی وابسته باباشه😔و پدرش هم قطعا قطعا بچه رو نمیده به من

بله آسون به نظر نمیاد ولی گاهی از زندگی مشترک آسونتره

من تاپیک هات رو خوندم شوهرت اگر آنقدر وقیح شده چون می دونه تو نمیری راهی واسه رفتن نداری پا بزار رو دلت حتی از دخترت بگذر بگو بچه مال تو من فقط ملاقات های هفتگی میگیرم و برو که خودت زندگی کنی تو خونه مادرت و برو کار پیدا کن هر کاری وقتی ببینه تو آنقدر قوی شدی مطمئن باش ازت می ترسه تو خیلی ضعیف شدی نگو نمی تونم از بچه ام بگذرم و فلان بچه ات از یه مادر ضعیف هیچی یاد نمی گیره

دختر منم خیلی وابسته باباشه😔و پدرش هم قطعا قطعا بچه رو نمیده به من

الان شما بخاطر دخترتون نمی تونید جدا بشید یا بخاطر عدم استقلال مالی؟ تایپیک شما رو همیشه دنبال می کنم،خیلی شرایط سختی رو داری می گذرونی.

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

منم می خواستم جدا بشم اینقدر بچه هام گریه میکردن که ما بابا رو دوست داریم جدا نشید که پسر دیگه افسرد ...

شما مشکلتون رو تونستید با همسرتون حل کنید یا هنوز داره به کارش ادامه میده؟ 

به بلندترین و درمونده ترین شبت فکرکن، آیا صبح نشد؟

من تاپیک هات رو خوندم شوهرت اگر آنقدر وقیح شده چون می دونه تو نمیری راهی واسه رفتن نداری پا بزار رو ...

میدونم نه با موندنم مادر خوبی هستم نه با رفتنم

ولی بدون بچه نمیتونم

من نمیتونم شاید دخترم بتونه

الان شما بخاطر دخترتون نمی تونید جدا بشید یا بخاطر عدم استقلال مالی؟ تایپیک شما رو همیشه دنبال می کن ...

هردو

بیشتر دخترم.اگه یه حداقلی بهم بده که یه خونه بگیرم و بچه هم پیش من باشه دنیام بهشت میشه.همش با خودم میگم نهایتش اینه که من فدا میشم اصلا افسرده میشم یا میمیرم ولی این بچه آسیب نمیبینه.کاری که مامانم برا من نکرد من برا دخترم بکنم.ولی بعضی وقتا میترسم دیوونه بشم یا باعث دردسر و شرمندگی دخترم بشم

اگه مشکل تون خیلی حاد باشه طلاق بعضی وقتها بهتر از موندن و داغون شدن آینده بچه است فقط باید برید مشا ...

تاپیک آخرتو خوندم واقعا متاسف شدم

چی باعث میشه مردای ایرانی روان همسرشونو انقدر نادیده بگیرن.کاش حداقل قبل بچه آدم یه سری حق و حقوقشو بگیره که بچه تبدیل به نقطه ضعف نشه

من احمق ده سال قبل بچه نتونستم جدا بشم به خودم میگم ده سال هم بمون بچتو بزرگ کن