2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا همين الانش گيرم ١٧ سالمه و دارم بدترين ضربه هارو ميخورم از من به دختر نوجون كه خانواده گيري داره به شماهايي كه دختر دارين وقتى ديدين دخترتون ب سنى رسيده ك عقلش كار ميكنه و عاقله ازادش كنين تا مثل من افسرده و تنها و عصبي و پرخاشگر نشه اينجورى با اينده و زندگي بچتون بازي ميكنين من خودم خيلي عاقل و محتاطم و هميشه حد خودمو دونستم اما هيچوقت نتونستم يه پياده روي تو خيابون بكنم هميشه ب دوستام غبطه خوردم هرجا ميرم پدر مادرم مث باديگارد دورمن

از ۱۴ میذاشتم... 

خوشم نمیاد از محدود کردن آدما.. اگ محدودش کنم یعنی خودم بش اجازه قایمکی بیرون رفتن و دادم!

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

تو روستا زندگی میکردیم آزاد هم نبودم زیاد 

دختر دارم و تا جایی ک ممکنه سعی میکنم هرگز آزادش نزارم چون جامعه فاسد شده

اما تمام تلاشمو میکنم ک زندگی براش بسازم تا وقتی پیش من هست ک همیشه شاد باشه

از خدا میخوام اگه روزی بخوام‌اشکشو درارم‌اون روز من زنده نباشم

من تا شوهر کردم نذاشتن الانم با وجود شوهر میگن تنها نرو با خواهرت برو کلا نمیدونم چجوریه 

کاش من بگن باخواهرت برومیگن هی نروحتی کارای ضروی باماشین بابام حتمابایدبرم اونم کلی غرغر تازه دوتابچه دارم شوهرم شبانمیاداکثراوقات خرید خونه هشتاد درصد باخودمه واقعا ازبرخوردپدرومادرم حس توهین بهم دست میده 

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

واقعا مامانا باید یخورده کوتاه بیان خب اینجوری دور روز دیگه بچه در سن بالاتر نمیتونه ذره ای کارای شخصی خودشو انجام بده...یک خانوم دیروز تاپیک زدن 17 سالمه مامانم اجازه نمیده بدنمو تمیز کنم واقعا اعصابم بهم ریخت 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

متاسفم براکسایی که اینقدر درحق دخترظلم میکنن

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

تو روستا زندگی میکردیم آزاد هم نبودم زیاد  دختر دارم و تا جایی ک ممکنه سعی میکنم هرگز آزادش نز ...

لااااااایک 

متشکرم 😐🙃🤝

🤭🤝

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چجورى مخشو زدي؟

با بدبختی 

باورت میشه تک تک دوستام عکساشونو واسه مامانم فرستادن و زنگ زدن منت کشیدن تا بذاره منم برم

مامان من در حدی بود  که میگفت راننده تاکسیه با خودش چه فکری میکنه؟😵😵

اما گفتم خودم حواسم هست جاهای  خلوت و حساس نمیرم... کافه نمیرم... تو خیابون سبک بازی در نمی یارم.... پوششمم مناسبه دیگه اجازه داد تا با دوستام برم تو خیابون دور بزنم یا پارک  برم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐