2777
2789

۱۳ سالگی

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امممم بچمو خیلیییی بستگی به خودش داره

اگر ببینم خیلی سادست و آشنا نیست با جامعه شاید تا ۲۰ام نذارم

اگر ببینم خوب از پس خودش برمیاد شاید ۱۲ ۱۳ تنها بره اوکی باشم

خودم حقیقتا ۲۱سالمه هنوزم بیرون بخوابم برم اخم و تخم میشنوم

از اول چون اجازه میدادن علاقه خاصی نداشتم ۱۵ سالگی ماهی ۱بار با دوستام میرفتم ۱۸ سالگی مسافرت میرفتم

رسیدن فردا برای هیچ کس حتمی نیست،پس به کسانی که دوستشان دارید ابراز عشق کنید، شاید فردا هرگز نیاید

باورمیکنی من بادوتابچه هنوزاجازه ندارم وقتی میرم خونه پدرم بچه ها م بزارم برم جایی کارداشته باشم حتی دکترمشاورنمیزارن برم

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

از 30 سالگی

شوخی کردم🌹👌

من از 17 سالگی دیگه سعی کردم مستقل باشم و با بیرون رفتن و کارهایی مانند خرید کردن و کارهای بانکی اینچیزا شروع کردم و 20 سالگی کاملا مستقل بودم الان یک خانوم از هرلحاظ مستقل هستم دلم میخواد فرزند آیندم مانند خودم کلی پیشرفت کنه به اهدافش برسه و موفق باشه و مستقل اگر فرزند درست تربیت بشه بدونه یه کارایی خوب نیست و نباید انجام داد از سن کم باید مستقل شدن را یاد بگیره👌

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من خودم همیشه اجازه داشتم ، منتها اینکه کجا با کی برم یکم فرق داشت

بچه هم اگ بچه ی منه، هیچوقت نمیزاشتم بره بیرون چون میدونم چه مارموزیه🤣

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

من خدا روشکر یک سالیه که مخ مامانمو زدم و میتونم برم بیرون __  اگه یه روزی دختر دار بشم  از ۱۶ یا ۱۷ بهش اجازه میدم در چهارچوب قانونام بره بیرون😁

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐