2777
2789
با بدبختی  باورت میشه تک تک دوستام عکساشونو واسه مامانم فرستادن و زنگ زدن منت کشیدن تا ب ...

منم بخدا انقدر خودم خواسم به همه چى يكى از درستام فهميدم اوضاعش خرابه باهاش قطع رابطه كردم ب مامانمم گفتم ديگه باهاش ن حرف زدم ن بيرون رفتم انقدر حواسم به همه چيز هست ولي بازم نميزارن

منم بخدا انقدر خودم خواسم به همه چى يكى از درستام فهميدم اوضاعش خرابه باهاش قطع رابطه كردم ب مامانمم ...

مگه میخوایین کجا هاا برین که نمی ذارن؟

به شخصه منو ام نمی ذارن کافی شاپ یا حتی رستوران برم

فقط در حده خرید ورفتن به پاساژاست

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم بخدا انقدر خودم خواسم به همه چى يكى از درستام فهميدم اوضاعش خرابه باهاش قطع رابطه كردم ب مامانمم ...

ولی خوب کاری کردید که  با این دوستتون قطع رابطه کردید.... من از اینطور افراد زخم خوردم... دیگه یه نفر که  کاری بکنه پای دوستاشم می نویسن🥴

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
تو روستا زندگی میکردیم آزاد هم نبودم زیاد  دختر دارم و تا جایی ک ممکنه سعی میکنم هرگز آزادش نز ...

كار خوبي ميكنين يا جورى باهاش برخورد كنين ك خونرو به همه حا ترجيح بده يا اينكه اگ براش خونه رو جهنم كرديم ازادش بزارين

منو خونمونو برام جهنم كردن از يه طرفم ازادم نميزارم يكساعت برا خودم باشم دارم تو اين جهنم ميسوزم

حتى اينكه بيرونم ميريم بخوام از ماشين پياده بشم با نشم هم ديت خودم نيس دست اوناعه

ولی خوب کاری کردید که  با این دوستتون قطع رابطه کردید.... من از اینطور افراد زخم خوردم... ...

من نسبت ب سنم خيلي مختاط و عاقلم كيبينم تو همكلاسيام با همجنس گران يا هر عصر دنبال گل كشيدن و شيشه كشيدن و عرق خوردنن نميگمم بده بعضيا دوست دارن ولي برا منى ك خانوادم از اول عيب دونستن بده از اولم خوشم نميومد تنها چيزي ميخوام با دوستايي ك مث خودمم برم بيرون و بيام ولي همينم نميزارن

مگه میخوایین کجا هاا برین که نمی ذارن؟  به شخصه منو ام نمی ذارن کافی شاپ یا حتی رستوران ...

بخدا منم عقده شده سر دلم با دوستام بريم كافه منم تنها جايي ميخوام برم همين كافي شاپ رستوران ايناس

من نسبت ب سنم خيلي مختاط و عاقلم كيبينم تو همكلاسيام با همجنس گران يا هر عصر دنبال گل كشيدن و شيشه ك ...

اوووووه چقد وضع دوستاتون خرابههه

دوستای من تنها جرمشون رل زدنو  سیگار کشیدنه

ببخشید چند سالتونه؟

بخدا منم عقده شده سر دلم با دوستام بريم كافه منم تنها جايي ميخوام برم همين كافي شاپ رستوران اين ...

خوب باهاشون صحبت کردید؟

علت اینکه نمیذارن برین چیه؟

اوووووه چقد وضع دوستاتون خرابههه  دوستای من تنها جرمشون رل زدنو  سیگار کشیدنه ببخش ...

دوستام نيست همكلاسي هامم حتى ميرم برا مامانم تعريف ميكنم اينا اينجورين و فلان هيچوقت دلم نخواسته مث اونا باشم خودمم تنها خلافم رل زدنه من فقط از مامان بابام خواستم با چهارتا دوستى شبيه خودمن بزارن برم بيرون

١٧ عزيزم شما چندسالتونه

دوستام نيست همكلاسي هامم حتى ميرم برا مامانم تعريف ميكنم اينا اينجورين و فلان هيچوقت دلم نخواسته مث ...

من اصلا کارای  دوستامو واسه خانوادم تعریف نمیکنم اگه تعریف کنم حتی مدرسه هم نمیدارن برم😂

از من یه سال بزرگترید🥲

اره بارها هيچوقت جواب درست و قانع كننده ايي ندادن بهم

دوسال دیگه صبر کن انشاالله  میری دانشگاه  ازادی