2777
2789

اطرافتون بوده؟؟؟چی قبول شدن؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

هر دم از این باغ بری میرسد

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای تو و امثالت متاسفم یکی جوونیشو میذاره میشینه پا درس یکی هم مث امثال تو...

چرا متاسفی؟؟؟؟متاسف نباش ماهایی که عادلانه کنکور میدیم به هییچ جا نمیرسیم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

همینو دارم میگم

چرا باید این طوری باشه

بشینی ۱۲ سال عین سگ درس بخونی

تویی که دوییدی نرسی 

اونی که خوابید برسه؟

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

دندون تهران خودم امثال اگه گیرم اومد میخرم 

اگه جاییو پیدا گردی به منم بده 

همینو دارم میگم چرا باید این طوری باشه بشینی ۱۲ سال عین سگ درس بخونی تویی که دوییدی نرسی  ا ...

اره دقیقا کنکور همینه 

ماهم باید ی فکری بکنیم وگرنه نمیشه 

متاسف باش

چیزی نداری بگی

وقتی اینقدر بودی که اومدی اعتراف کردی می خرم

حرفی ندارم برات بزنم

برو فک کن تو ناعادلانه یه چی بشی

اونیکه نشست اون همه درس خوند خودکشی کنه

چیزی نداری بگی وقتی اینقدر بودی که اومدی اعتراف کردی می خرم حرفی ندارم برات بزنم برو فک کن تو ناع ...

فرزنده رزمنده ستاد کل نیروهای مسلح ارتشم سوالاتو هم نخرم قبولم

خر هم خودتی

اگه جاییو پیدا گردی به منم بده 

انلاین نخر چون میگیرینشو بعد مجبورن بگن شماهارو هم پیدا میکنن پارسال تو یکی از روستا های اطراف ما ساعت دو سه شب سوالاتو اوردن برا بچه ها پول نقد گرفتن و رفتن ۷نفر پزشکی اوردن

فرزنده رزمنده ستاد کل نیروهای مسلح ارتشم سوالاتو هم نخرم قبولم خر هم خودتی

توهین نکن خانم محترم

جامعه ی تبعیضه دیگه

انتظاری نمیشه داشت

هرکی می خوای باش

تو رو با تلاشات می شناسن

بچه ی خدا هم باشی همینی که هستی

خدایی چقدر شما ها اسگلید، یا شایدم هنوز زیادی بچه هستید 

بر فرض که سوالات کنکور رو خریدید و پزشکی قبول شدید به چطور می خواید علوم پایه را رد کنید یه پره انترنی یا دستیاری😅

خیلیا می گن با درس خواندن به جایی نمیرسن و دقیقا همین آدما درس نخونن و نمراتشون پایینه ،

اونایی که واقعا درس می خونن الان یا دانشجوی رشته های تاپ ان یا موقعیتی توی جامعه دارن