2777
2789
از حضرت زهرا مهربونتر ندیدم حتما بهشون متوسل کن و درد و دل کن بی شک جوابت رو میده عزیزم

چرا پس من ب تک تک اماما رو زدم و حضرت زهرا و... ولی هیچکدوم جوابمو ندادند چرا اینهمه نذر و نیاز کردم اما جوابمو ندادند چرا 

کاش جواب می‌دادند کاش 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پس من ب تک تک اماما رو زدم و حضرت زهرا و... ولی هیچکدوم جوابمو ندادند چرا اینهمه نذر و نیاز کردم ...

ببین عزیزم جواب دادن منظور این نیست که حتما حاجتمون براورده بشه .هزاران دلیل براش وجود داره و ما نمیدونیم و شایدم یروز متوجه بشیم .اما باهاشون درد و دل کن و متوسل شو وقتی واقعا باهاشون ارتباط گرفتی بخواه بهترین خیر و راه رو برات پیش بیارن ...

ببین عزیزم جواب دادن منظور این نیست که حتما حاجتمون براورده بشه .هزاران دلیل براش وجود داره و ما نمی ...

عزبزم من یادمه برا هر چیزی متوسل شدم جواب ندادند من خودم خیلی اماما رو قبول دارم اما ناامید شدم .

همش از همشون خواستم شوهر خوبی گیرم بیاد آخرش چ چیزی گیرم اومد ای خدا 

حالا هم برا بچه دعا میکنم هیچی ب هیچی 

خیلی جاها دیگه التماسسون کردم جوابمو ندادند بالاخره ی بار ک باید جواب می‌دادند 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

[QUOTE=285914401]عزبزم من یادمه برا هر چیزی متوسل شدم جواب ندادند من خودم خیلی اماما رو قبول دارم اما ناامید شدم . 

چقدر شرایطتت شبیه منه .امیدوارم راهتو پیدا کنی .ولی بازم میگم نا امید نشو .ما برای یچیز دیگه اومدیم روی این کره خاکی ...برای خودت باش 

[QUOTE=285914401]عزبزم من یادمه برا هر چیزی متوسل شدم جواب ندادند من خودم خیلی اماما رو قبول دارم ام ...

برا چ چیزی دقیقا ؟ فقط صبوری کنی ولی آخرشم هیچی ؟؟

ای خدا چی بگم والا 

نه برا خودت بزنامه بریز .دنیا به آخر نرسیده 

اره عزیزم