2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات تو حید خوندم بهتر از خدا کسی رو سراغ ندارم دو رکعت نماز حاجت بخون

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

منم دلم شکسته خیلی 

دلم میخاد مادر بشم ن اینکه برا دلخوشیم تیکر بارداری بزنم .

کاش مارو هم خدا میدید 

دلمون رو شاد میکرد 

عزیزم از خدا میخواهم کمکت کنه و حاجت روا بشی 

خداوندا ب خداییت قسمت میدهم ب بزرگی و جلالت قسمت میدهم ک حاجت این دل دوستمون رو بده و دلش را  شادکن خدایا تو خدایی بزرگی کن در حقش، خدایا خواهش میکنم ازت حاجت رواش کن  

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
برات تو حید خوندم بهتر از خدا کسی رو سراغ ندارم دو رکعت نماز حاجت بخون

آخی چقدر قلبت بزرگه😍😍😍❤❤❤

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

منم دلم شکسته خیلی  دلم میخاد مادر بشم ن اینکه برا دلخوشیم تیکر بارداری بزنم . کاش مارو هم خد ...

الهی هر چی از خدا میخای بهت بده❣️

میشه برام یه توحید بخونی؟🥹