2777
2789

تازه دندون دراورده بود میگرفت 

اول اینکه اصلا واکنش نشون نده نه داد بزن نه دعواش کن نه بخند 

دوم اینکه اگه دیدی طولانی گاز میگیره یه لحظه بینیش رو بگیر سینتو ول نیکنه 

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂 اثرات دوست داشتن زیاد خداااااااا😂😂😂😂

به امید روزهای خوب میجنگم برای بهتر شدن زندگیم و در رفاه موندن بچه هام (۱۳ آبان ۱۴۰۴)یادگاری بمونه تاازدواج کردن بچه هام 😍البته اگه عمری باشه تا اون موقع🙂

تازه دندون دراورده بود میگرفت  اول اینکه اصلا واکنش نشون نده نه داد بزن نه دعواش کن نه بخند&nb ...

نکن اسی یه وقت شیر میپره تو گلوش خدایی نکرده😢

به امید روزهای خوب میجنگم برای بهتر شدن زندگیم و در رفاه موندن بچه هام (۱۳ آبان ۱۴۰۴)یادگاری بمونه تاازدواج کردن بچه هام 😍البته اگه عمری باشه تا اون موقع🙂

تازه دندون دراورده بود میگرفت  اول اینکه اصلا واکنش نشون نده نه داد بزن نه دعواش کن نه بخند&nb ...

آخی چه روشی 😂💔 

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
نکن اسی یه وقت شیر میپره تو گلوش خدایی نکرده😢

نه نمیپره 

در حد یه یکی دو ثانیه که حواسش پرت شه 

نمیدونم اسی باز خودت میدونی 🙃

میخوای به همون قلقلک ادامه بده 

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

آخی چه روشی 😂💔 

بچه من خیلی بد گاز میگرفت 

زخمم کرده بود سینم ابسه کرد 

مجبور شدم چندباری این کارو کردم که از سرش افتاد 

نه نمیپره  در حد یه یکی دو ثانیه که حواسش پرت شه  نمیدونم اسی باز خودت میدونی 🙃 میخ ...

😢 بینیش قد نخود تروخدا اینکارو نکن💔

😢 بینیش قد نخود تروخدا اینکارو نکن💔

دیگه تموم شد اون دوران 

اخه خیلی ادیت میشدم 

سینم ابسه میکرد خودسم ادیت میشد نمیتونستم بهش شیر بدم 

بچه من خیلی بد گاز میگرفت  زخمم کرده بود سینم ابسه کرد  مجبور شدم چندباری این کارو کردم ...

زجر کشت کرد😂😂😂😂😂😘😘

زجر کشت کرد😂😂😂😂😂😘😘

اره باور کن گاهی گریه میکردم از دستش