2777
2789
عنوان

خواب دیدم

89 بازدید | 3 پست

با دوستام داریم پیاده جایی می یم 

خبابون پر گربه 

اخرا وحشی میسن مام میترسم 😑

فرار میکنم 

گربه نشونه چیه

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  

خیره ایشالله

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا خواب دیدم خونه بابام تو راهرو ی گربه یواشکی میخواد بیاد داخل ک فراریش دادم بی ازار بود گوگل زدم نوشته بود دزد خونگی مراقب باشید بعد مدتی شبا میخوابم انگشترمو در میارم چون مرطوب کننده میزنم صب یادم رفت بپوشم دیگ پیداش نکردم الان چند ماهی میشه کل خونه رو گشتیم انگار اب شده رفته تو زمین 

آدما فقط تو ترافیك پشت همن !!!!!!!