2821
2789
عنوان

مادرشوهر

313 بازدید | 28 پست

سلام خانوما

دیشب جاریم وبرادرشوهرم خیلی زحمت کشیدن و مارو و هم خانواده جاریم دعوت کردن رستوران شیک واس تولد دختر ۶ سالشون. من و شوهرم یه دست هودی شلوار خوشگل ب قیمت ۶۰۰ تومن واسش خریدیم ینی من هنوزم خجالت میکشیدم با اینک از یه جای معتبر شهرمون هم خریده بودم ولی چون هم افطار و شام بود میگفتم تو دلم کمه کادوم خلاصه

وقت دادت کادوها پرهایم ریخت بگین چرا؟

گفتن کادو ها رو بدین مادرشوهرم با اون ثروتش و بالاخره بزرگتره و جلال داره تو فامیل پاشد بره کادو بده دیدم یه جعبه ک طلا میزارن توش برد داد ب دختر جاریم منم خیلی خوشحال شدم اگ تاپیک های قبلیم بخونین میدونین ک مادرشوهرم خیلی خسیس وایی انقد خوشحال شدم گفتم دیگ درست شده و واس نوه اش کادو طلا هرچند ظریف داده خواهر شوهرمم همچینین گردنبند انداخت.

امروز جاریم اومد خونم گف یه چیز بگم باور نمیکنی گفتم چی گردنبند هر دوشون آورد گف بدلن😐ینی باورم نمیشد خودشم گف بخدا واس کادو تولد نگرفته بودم همین ک ارزش نزاشته و بدل آورده ناراحتم کرده ای کاش ۱۰۰ تومن پول می‌آورد و ای کاش هیچی نمیاورد برادرشوهرمم دیشب موقع باز شدن کادو ها تو ذوقش خورده و پیش جاریم حسابی خجالت زده شده آخه فکر کردن طلا بوده تو جعبه.

تو روخدا ببینین دیگ اصلا دیدم نسبت ب بعضی آدما داره عوض میشه آخه چطور میشه کاش بدون کادو میومد کاش.واقعا من خیلی خوشحال شدم آخه مادر و خواهرای جاریم همه طلا دادن از اول طلا میدن کادو اونا اونسال چادر نماز دوخت داد ب دختر بیچاره امسال از اونم کمتر.جاریم ناراحت بود گف چی فرضمون کرده کاش کادو نمی‌داد.ینی خانوما من موندم ک چرا اینقد این زنه مادرشوهرم ۸۰ سالشه انقد پول داره اینقد سبکه؟خیلی دلم ازش شکسته ینی طرز فکر منه ۲۶ ساله کجا اون کجا متاسفم براش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب بعد از مردنش میخاد به بچه هاش برسه پولاش الن بده که هم خوشحالشون کنه هم مرتبه خودشو بالا ببره

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

🤣😂خوب اگه خرج کنه چجوری ثروتمند بمونه 😁😁

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

دیگه طلاالان خیلی گرونه هرکسی ب اندازه وسعش میده دوسداشتن اونطور بدن بنظرم اصلا زشت نیست جاریتونم تورستوران ومجلل خواست دعوتشون نکنه ک انقد پشت سرشون حرف نزنه دیگه کی طلامیده بابا 

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

سلام طاعاتتون قبول حق بعضی ادما همینند هرچی پولدارتر حساس تر نسبت به خرج کردن مهم نیست  به ...

ینی چی ب جاری اعتماد کنی پشیمون میشی؟ینی دروغ میگ؟خودم با چشمام دیدم

دیگه طلاالان خیلی گرونه هرکسی ب اندازه وسعش میده دوسداشتن اونطور بدن بنظرم اصلا زشت نیست جاریتونم تو ...

اره گف شوهرم گفته کاش تو خونه قورمه سبزی میپختیم بعدشم گف بخدا واس جمع کردن کادو نگرفته بودیم ولی اینم احمق فرضمون کرده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز