2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 28 پست

فقط اون قسمت که با اعتماد به نفس تمام گذاشته توجعبه طلا و اورده!!!!!!!!!

گرچه اشتباه از جاریته کسی که بعد شش سال طرفشو نشناسه و هنوز غافلگیر بشه خیلی پرته 

اصلا اینارونباید دعوت میکرد حالام که کرد نباید تعجب کنه

حالا شما چرا دلت شکسته!!!!!درس عبرت بگیر برای ایندت دلشکستن نداره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی چی ب جاری اعتماد کنی پشیمون میشی؟ینی دروغ میگ؟خودم با چشمام دیدم

نمیگم دروغ میگه میگم بهش اعتماد نکن درددل کنی باهاش درمورد هرکسی پس فردا باهات بد بشه همه بشه به ضررت منظورم این بود همه اش تجربه است ازخودم نمیگم دیدم

دیگه خوددانید

حالا با کار مادرشوهر اون کار ندارم که زشت بوده ولی ببخشید شما سر پیازی یا ته پیاز این وسط که دلت بشک ...

ب اون بیاد ب منم میاد صدر صد تازشم از اوناش نیستم ک خوشحال شم 

فقط اون قسمت که با اعتماد به نفس تمام گذاشته توجعبه طلا و اورده!!!!!!!!! گرچه اشتباه از جاریته کسی ...

دلم شکسته از اینک اینجور آدمام هستن ک با غرور تمام تو جعبه طلا بیاره و ما ک میشناسیمش حتی پسراش بهش شک کنیم ک وای اره بیچاره طلا اورده

دلم شکسته از اینک اینجور آدمام هستن ک با غرور تمام تو جعبه طلا بیاره و ما ک میشناسیمش حتی پسراش بهش ...

دیگه اینم یه مدلشه بنده خدا فکر کرده کفن جیب داره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

مادر شوهر عقدمون عروسیمون و پاتختیمون دست خالی اومد نشست  .یک ریالم نه خودش نه پدر شوهرم خرج نکردن .از اینجور آدما انتظار دارین برای نوه کادو بدن؟روحشون گداست .عوضش یه انتظاراتی از من و شوهرم داره که میخوام سرمو بکوبم به دیوار .تاپیکم هست .

انتقام از دشمن عاجز به نیکی میکشم ، میکنم سرسبز خاری را که در راه من است.
مادر شوهر عقدمون عروسیمون و پاتختیمون دست خالی اومد نشست  .یک ریالم نه خودش نه پدر شوهرم خرج نک ...

وای انگاری مادرشوهر منو میگی

تصمیم گرفتم واس پسرم ک تولدش اردیبهشت ۳ نفری بگیرم مگه دیونم بشینم بعد تولد حرص بخورم نمیدونم متوجه شدین یا نه آدم واس کادو نمیگیره واس اون ارزشی ک میزارن میگیره 

مادر شوهر عقدمون عروسیمون و پاتختیمون دست خالی اومد نشست  .یک ریالم نه خودش نه پدر شوهرم خرج نک ...

یه چیزی تعریف کنم بخندین .یه روز یه گونی پشگل گوسفند از روستا آورده بودن برا مادر شوهرم که به باغچه حیاط بده برا تقویت .دوتا باغچه کوچیک دارن .منم گفتم اگه پشگل اضافه موند لطفا یه کیف دستی کوچیک به ما هم بدید بریزم حیاطمون.اونم گفت باشه.دو سه روز بعدش رفتم دیدم برای اینکه پشگل اضافه نمونه و به من نده تو باغچه شون با پشگل تپه درست کرده طوریکه وقتی آب میداد سرازیر میشد رو موزاییکها.تا این حد تنگ نظرن که گو....ه  ندن به عروسشون

وای انگاری مادرشوهر منو میگی تصمیم گرفتم واس پسرم ک تولدش اردیبهشت ۳ نفری بگیرم مگه دیونم بشینم بعد ...

واسه کادو که نیست ولی آدم واقعا دوست داره بزرگتره آدمو سربلند کنن نه که سرافکنده