2777
2789
عنوان

تلاش بیخودی

1457 بازدید | 29 پست

شوهرم جلو بچه جاری ی حرفی زد منو روشن کرد فهمیدم مجبور نیستم خودمو باهاش جور کنم تلاش کنم برای رابطه م چون در نهایت اون لیاقتشو نداره اومد معذرت خواهی کرد ولی برام مهم نیست دیگه حرفی نزدم نگفتم منو ببر خونمون یا دیگه دوست ندارم جلوش گریه هم نکردم بزور هلش داده بودم تو قلبم ولی الان پرتش کردم بیرون چون هر اتفاقیم بیفته اون در نهایت با من دشمنه و پسر مادرشه 

دیگه نمیخام پیگیرش باشم اصلن نمیخام سراغشو بگیرم  میتونه باشه میتونه نباشه 

بهتره وقتمو صرف خودمو کنم اونم بعنوان ی همخونه قبول میکنم نه بیشتر

خوبه که میتونی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از اینکه تونستی رو خودت کار کنی و یه سری رفتار هارو نشون ندادی خیلی عالیه 

از این طرف هم با این دیدکه بعد از رفتار بدش اومده معذرت خواهی کرده اونم نشونه خوبیه چون همه ماها در طی سال های اول زندگیمون از این مشکلات برامون پیش اومده و بالا پایین زیاد داشتیم تا رسیدیم به اینجا من خودم 15 ساله ازدواج کردم  همچنان تو خیلی چیز ها اختلاف داریم . برای شما  هم پیش میاد و خواهد امد فقط سیاست و درایت میخواد ،من برات روزهای خوبی ارزو میکنم پر از عشق و دوست داشتن

بی تو میشه زنده بود   زندگی نمیشه کرد
ممنونم❤️

عزیز دلم ما زن ها خیلی زود کارهای ناراحت کننده همسرانمون و فراموش میکنیم کافیه یه خوبی بکنند ما قبلیه رو یادمون میره کلا تو زندگی زناشویی نباید کینه توزانه رفتار کرد  بخشش مهم ترین بخشه برای کسی که ارزشش و داره همسرت هم پسر خوبیه ،هر چیزی و به دل نگیر، یه کمی سر سنگین باشی باهاش خودش متوجه میشه و تلاش میکنه از دلت دربیاره فقط تو ارامش خودتو حفظ کن  و جواب به جوابش نباش

همین کار امروزت هم خوب بود

بی تو میشه زنده بود   زندگی نمیشه کرد

عزیزم زندگیتو بساز دل بدع به شوعرت

بالاخرع زندگی پستی بلندی داره بخدا همه ما با شوعرامون روزای بدم داشتیم و داریم خیلیا ک بهت حسادت میکنن و چشم دیدن خوشبختیتو ندارن نزار شاد بشن بزار انقد خوشبخت بشین چشمشون درآد

افرررین داری بزرگ میشی  

ولی یه چیزیم هست دنیای مجردی ومتاهلی فرق داره مخصوصا مردها میخوان همونجور که با دوستاشون صحبت میکنن با همسرشونم صحبت کنن تا متوجه بشن خیلی فرق داره طول میکشه ولی خیلی بهتر میشه