2777
2789
عنوان

تغذیه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از همگی شیر نخوردن نوزاد بدترین کابوس یه مادره. ایشالا همه بچه ها بتونن شیر مامانشونو بخورن&n ...

کتاب مخصوص تغذیه نوزادان بگیر .خیلی کمکت می کنه..حتمابرای وزن گیری ماه هفتم به بعدکره به سوپ وپوره اضافه کن .خیلی تاثیرداره .حریره بادام ازماه ششم به بعدبده چون سنگینه 

نمیدونی چقدرعذاب کشیدم بدترازبچه دخالت های مادرشوهرم سخته ام کرده  

بله متاسفانه. پسر من شیر دوس نداره سر شیشه رو با زبون میده بیرون میگن‌به زور بهش شیر میدی سیره. میگم شما خودتون با شیر سه ساعت سیر میمونید که این بمونه. رها کن خواهر جان ادم یجایی فقط باید رها کنه خودشو. من برام مهم نیست فقط به پسرم فکر میکنم این مواقع هر کی هر چی میخواد بگه

بله متاسفانه. پسر من شیر دوس نداره سر شیشه رو با زبون میده بیرون میگن‌به زور بهش شیر میدی سیره. میگم ...

دقیقابه منم میگه ولش کن بزارنخوره نمیفهمه بچه دردداره نمیتونه بخوره

بله متاسفانه. پسر من شیر دوس نداره سر شیشه رو با زبون میده بیرون میگن‌به زور بهش شیر میدی سیره. میگم ...

دخترم به خاطره رفلاکسش غذاروهم بعضی وقتهابامصیبت میخوره میشونمش بغلم باهاش بازی میکنم غذامیدم فضول هامیگن ولش کن بزارگشنه بمونه نمیخوره دلم میخوادبزنم لهشون کنم کسی نیست بگه به توچه 

چرادارومیخوره اماتاثیرنداره زیاد

نمیخوام دخالت کنم و اظهار نظر غیر تخصصی کنم. میشه بپرسم‌دارو چی میخوره؟ من‌بدتر از شرایط پسر خودم‌ندیدم بقدری شرایط سخت بود که من شبا همراه پسرم گریه میکردم اما از همون شب اول مصرف دارو اروم گرفت

عزیز اگه رفلاکسش کمتر شده بگو دکتر شیرش رو عوض کنه

ببخشید دیر جواب میدم. تا وقتی دارو میخوره بهتره. اما اگه داروش یک‌ساعت دیر بشه اذیت میشه. دکترش گفت تا ۶ ماهگی دارو و شیرش همیناست