2777
2789
عنوان

تغذیه نوزاد

461 بازدید | 48 پست

سلام به همه

راهنمایی میخوام ممنون میشم کمک‌کنید.

پسرم تو ماه پنجمه و خیلی بد شیر میخوره. جدیدا هم که یادگرفته عوق بزنه نصفه چیزی که خورده رو بر میگردونه. حتی تا ۳ ساعت بهش شیر ندادم فایده نداره. ده میل میخوره باقیشو عوق میزنه. تو خوابم همینه. دکترش اجازه نمیده غذا رو شروع کنه اما امروز دیگه بی میلیش به شیر به حدی بود که تصمیم گرفتم غذاشو شروع کنم. با چی شروع کنم مامانا و چقدر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر بهت نگفت رفلاکس داره؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
پسرم ریفلاکس داره  و دارو میخوره و شیر خشک پپتی

بخاطر رفلاکسشه عزیزم،اگه میبینی داروها براش جواب نمیده ببرش پیش دکتر مقدادی اگه تهران هستی

اگرنه هم تو دکتر زوپ باهاش صحبت کن.

دختر من رفلاکس داشت و درمان نشد الان دچار سو جذب شده.رشد وزنیش کمه.غذا هم شروع کنی بخاطر رفلاکس ممکنه اذیت بشه 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بخاطر رفلاکسشه عزیزم،اگه میبینی داروها براش جواب نمیده ببرش پیش دکتر مقدادی اگه تهران هستی اگرنه هم ...

داروهاش خدا رو شکر بهش میسازه از دوماهگی که شروع کرد ریفلاکسش کنترل شده.مشکل اینه که شیر دوست نداره.داروهاشو با اشتهای بیشتری میخوره

شیره بادوم چطوری تهیه کنم؟

بادوم رو بریز تو آبجوش پوستش وا بده بعد با رنده ریز یا حتی پشت چای صاف کن بکش تا خوب نرم شه بریز تو قابلمه یکم آب هم بریز بذار آنقدر بجوشه تا رنگش مثل دوغ سفید شه

داروهاش خدا رو شکر بهش میسازه از دوماهگی که شروع کرد ریفلاکسش کنترل شده.مشکل اینه که شیر دوست نداره. ...

عزیزم🥺🥺🥺دردش و تسکین میدن

نمیشه شیرشو عوض کنه؟