2777
2789
پیاده روی کم خوری کم کردن سرخ کردنی و برنج و ماکارونی  شیرینی جات حذف کامل نوشابه من الان ۶ماه ...

والا عزیزم تو این ماه رمضون نزاشتم خانوادم زولبیا بامیه بخرن .تو این یک ماه حلیم در حد دو ملاقه خوردم نوشابه هم گه اصلا ما نمیخوریم کلا 

این کالری شماری سخته بابا هعی باید وارد کنی هر چی میخوری 🤣🤣🤣

سخته پس چی میخای بخوروبخاااب

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیاده روی کم خوری کم کردن سرخ کردنی و برنج و ماکارونی  شیرینی جات حذف کامل نوشابه من الان ۶ماه ...

اراده قوی داری ماشالا من هم یک هفته شیرینی نخوردم شکمم رفت تو امانمیتونم نخورم یعنی فقط باحذف شیرینی ده کیلو کم کردی کاش منم اراده بگیرم

اراده قوی داری ماشالا من هم یک هفته شیرینی نخوردم شکمم رفت تو امانمیتونم نخورم یعنی فقط باحذف شیرینی ...

حذف شیرینی کامل ینی تولد دعوت بودیم ی ذرع هم نخوردم😀😀😅 الان ماه رمضون میخورم چون افت قند و فشار دارم بعد ماه رمضون ایشالله شروع میکنم باشگاه هم میرفتم قبل عید دو سه تاش با اون کم شد بعد ماه رمضون میرم باشگاه بشم ۶۰

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

حذف شیرینی کامل ینی تولد دعوت بودیم ی ذرع هم نخوردم😀😀😅 الان ماه رمضون میخورم چون افت قند و فشار د ...

چطوراینقداراده داری من سیرم امامخورم ببینم سایزوزن زودکم مکنم اناتنبلم بعدغذاعذاب وجدان دارموهمش مخورم 

چطوراینقداراده داری من سیرم امامخورم ببینم سایزوزن زودکم مکنم اناتنبلم بعدغذاعذاب وجدان دارموهمش مخو ...

ی تلنگر بزن ب خودت من دخترم بهم گفت مامان چاق دوستندارم،۵سالشع

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹