2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چند ماه پیش هم باردار شدم بتا پایین بود سقط کردم سر همین استرس دارم

نگاه درسته ولی خب احتمال داره بخاطر اینکه زود دادی عددش پایین باشه چون بین ۱۰ تا ۲۵ مشکوکه یعنی احتمال بالارفتنش هست پس تنها راهت اینه ک صبر کنی و چند روز دیگه تکرار کنی ببینی بالا رفته یا نه 

من خودم روز ۴۴ سیکلم ۱۴۷ بود قبلشم بی بی چک میزدم منفی میشد ولی هی تکرار کردم و خداروشکر هر دفعه رفته بالا و دکتر گفت حتما لقاحت دیر بوده برا شما هم شاید لقاحت دیر بوده انشالله ک مشکلی نیست نگران نباش 

من خودم روز ۴۴ سیکلم ۱۴۷ بود قبلشم بی بی چک میزدم منفی میشد ولی هی تکرار کردم و خداروشکر هر دفعه رفت ...

من حاملگی قبلیم هم بتا پایین بود دیگه بالانرفتو سقط شد🥺غلظت خون هم دارم

من حاملگی قبلیم هم بتا پایین بود دیگه بالانرفتو سقط شد🥺غلظت خون هم دارم

انشالله ک این دفعه بالا میره استرس به خودت نده نباید اینقد زود میرفتی برا آزمایش حداقل یه هفته بعد میرفتی ک خیالت راحت میشد ولی الانم نگران نباش انشالله ک خیره 

من بیام ۳۰بود ولی باردار نبودم:////اینکه دیگه ۱۰تا ۱۲عه

بستگی به معیار ازمایشگاه داره

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»