2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

9 تا فک کنم بازم بستگی ب وزن طلا داره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

النگو رو نمیدونم ولی با صدتومن طلا وقتی گرمی۲و۲۰۰بود ۴تا تک پوش میشد گرفت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سلام شمعدونی جان من هفته ی قبل رفته بودم بازار اپشت یه ذرگری النگوی ری دیدم خوشم اومد قصد خریدنداشتم سوال کردم گفت هر النگوش ۴ گرم بیشتره.طلای خام گرمی ۲۵۰۰ بود اون النگو میشد ۱۲ تومان.یعنی حدودا ۸تامیتونی بخری البته بستگی به دستت درد چهسایزی بخوره.من سایز یک رو پرسیدم.اما خیلی خوشگل بود داشتم می خریدم اما قصدم خرید طلانبود نداشتم که بخرم 😐😐

النگوهای مفتولی داریم، خیلی باریک هستن، ولی ماشاالله قیمتشون خیلی زیاده، فکر کنم حدود ۱۲-۱۰ تومن هر یکدونه اش بشه، ولی اصلا مدلای خوشکلی ندارن. بعد از اونا دیگه همون آینه ای هست که خیلیا میگن بعد مدتی خط و خش میوفته دیگه جلای اولیه رو نداره، اونم حدود فکر کنم ۸ تومن بشه، بعد اون النگوهای خودم، مدل شنی هستن، نهایتش ۲ گرم. من خودم خییییلی راضی ام، ۹ تا بود، الان ۲ تاش مونده 🤣🤣🤣🤣. ولی با وجود وزن خیلی کم، مقاوم بودن، اونم همین حدود ۷ تومن هست الان. از آینه ای یه ذره ارزونتره.

شنی رو هم خانمای همین سایت گفتن لباس رو نخ کش میکنه، من زیاد دست نکردم، شایدم اینجوری باشه، ولی به شخصه چیزی مشاهده نکردم.

هرچی خریدید، ما رو هم دل شاد کنید، عکسش رو بزارین، ذوق کنیم 😍😍😍😍😍

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.