2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از خواب که بیدار میشم بازم میخوابم.  یعنی میرم صورتم میشورم کارامو تند تند انجام میدم باز میام دراز میکشم فیلم میبینم.  

روزام همه تکراری و بدون ذوق و برنامه 

مجرد بودم رو نظم و برنامه بودم بازار و پارک و ورزش و همه چیزم سرجاش بود😢

من سرکار میرم فیلم میبنم به درس بچه ها رسیدگی میکنم پیاده روی حتما میرم و پخت و پز و تمیز کاری روزان ...

کارت چیه چجوری میتونی به همش برسی؟ میشه یه روز کاملت رو دقیق با جزئیات شرح بدی ممنون میشم 

من از خواب که بیدار میشم بازم میخوابم.  یعنی میرم صورتم میشورم کارامو تند تند انجام میدم باز می ...

میشه بگی چه کارایی تند تند انجام میدی 

منم شدم عین تو 

یعنی نه غذا میپزی نه ظرف میشوری نه لباس میخوری نه جارو هیچی هیچی؟ 

نه....لباس و جارو چرا......ولی شبکارم عصر میرم سرکار همونجا افطار میگیرن میخورم....ولی غذا پختنو باشگاه رفتنو و خرید روزانه ندارم.....

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
میشه بگی چه کارایی تند تند انجام میدی  منم شدم عین تو

اینا نشونه افسرده شدنه به نظرم تا عادت نشده برات برو دیدن خانواده ات بیا غذا درست کن الکی گرد گیری کن کتاب بخون کلا خودتو سرگرم کن 

من بیشتر چون تو غربتم اینطور شدم 

اینا نشونه افسرده شدنه به نظرم تا عادت نشده برات برو دیدن خانواده ات بیا غذا درست کن الکی گرد گیری ک ...

آره منم افسردگی شدید دارم و از خانوادمم دورم 

کارت چیه چجوری میتونی به همش برسی؟ میشه یه روز کاملت رو دقیق با جزئیات شرح بدی ممنون میشم 

من کارمند سازمان دولتی هستم کارم خیلی سبکه روزی دو سه تا نامه مینویسم البته شانسی این قسمت افتادم اداره مون اکثرا سرشون شلوغه تو محل کارم وقت هایی که بیکارم تو محوطه پیاده روی میکنم و گاهی فیلم و سریال میبینم . ساعت سه خونه میرسم بساط نهار را میچینم البت همسرم هم همکاری میکنه بعدش یه چرت کوتاه میزنم بعددرس بچه ها و بقیه کارها

خدایا شکرت

من کارمند سازمان دولتی هستم کارم خیلی سبکه روزی دو سه تا نامه مینویسم البته شانسی این قسمت افتادم اد ...

موفق باشی 

کاش منم میتونستم اینجوری باشم