2777
2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست
بخداچن روزپیش ده میلیون براداداش بزرگش فرستاد 9میلیونم براهمین داداشش ک گفتم براجریمه زندانش ولی منک ...

وای خیلی سختته که اینجوری🥺ولی نگران نباش خیلی دیدم اینجوری بودن بعد فهمیدن برادرشون یا خواهر مادرشون نوکر بند کیفشن کم‌کم سرد شدن الان جواب سلامشونم بزور میدن

چون فهمیدن فقط واسه پولشون بوده که دوسشون دارن

تو هم نگران نباش انشالله کم کم سرد میشه همسر شماهم

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
وای خیلی سختته که اینجوری🥺ولی نگران نباش خیلی دیدم اینجوری بودن بعد فهمیدن برادرشون یا خواهر مادرشو ...

خداازدهنت بشنوه این بمیره من راحتشم چون تازنده باشه آدم نمیشه

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب اگر میتونه بزار حقشو بگیره چون حق گرفتنیه نمیشه همیشه در برابر ظلم سر خم کرد 

اخه میدونی اون آدم یادش رفته کی بوده ، حالا با اون شرایطی که شوهرمن براش جور کرد آدم شده و میگه خودم برا خودم کاری کردم نه تو ، شوهرمم گفت بزار بگه من حقمو بگیرم اون بگه من کاری نکردم منم زورم میاد

خداازدهنت بشنوه این بمیره من راحتشم چون تازنده باشه آدم نمیشه

قربونت برم حل میشه انشالله خودت و اذیت نکن دیگه

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
اخه میدونی اون آدم یادش رفته کی بوده ، حالا با اون شرایطی که شوهرمن براش جور کرد آدم شده و میگه خودم ...

مهم اینه همسرت میخواد برای یه بارم شده سکوت نکنه و برای حقش تلاش کنه پشتش وایستا ولی دخالتی نکن 

میدونی  چیه ، همش با خودم میگم الان برادر شوهرم پشت سرمون میگه اینا هیچی ندارن دنبال من افتادن ...

ول کن عزیزم حرف اونو و بقیه رو ، معذرت اونقدر بگن دهنشون کف بکنه. این واسه روحیه همسرت هم خوب میشه والا توپیش خودش احساس یه نوع حقارت و ....بهش دست میده که سرشو شیره مالیدن.