2777
2789
عنوان

درددل

128 بازدید | 21 پست

یه برادرشوهر دارم خیلی با ما ظلم  کرد همش شوهرم براش موقعیت‌های خوب جور می‌کرد اون فقط فکر منافع خودش بود ودست ماروهم میذاشت لا گیره حالا دوباره پیداش شده میگه میخوام جبران کنم من که اعتمادی ندارم هرچی هم به شوهرم میگم میگه نه من باید حق تو وبچمو بگیرم سرشو با پنبه میبرم ، میگم ول کن ما نمی‌خواهیم میگه نه،  زورم نمیرسه به شوهرم ، مادرشوهرم ایناهم پشت همون ظالم شدن منم موندم چکار کنم؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالاتوخوبه شوهرت میخوادحقتوبگیره مال من ی داداش داره وقتی داشت ی قرونشوب شوهرم نمیدادبااینکه ماهیچی نداشتیم بعنوان قرضم نمیدادحالاکه اون وضع مالیش خرابه شوهرم هرچی داره ب پاش می‌ریزه میگه زن 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

بچه پیدامیشه داداش پیدانمیشه😁

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
شما اذیت نمیشی

هی هرچی ک گفتم حرف منو قبول نمیکنه درکل نوکردربست خانوادشه منم گفتم بدرک بزارتاجایی ک میتونن ازش سواری بگیرن والا

هی هرچی ک گفتم حرف منو قبول نمیکنه درکل نوکردربست خانوادشه منم گفتم بدرک بزارتاجایی ک میتونن ازش سوا ...

بعد برا شما کم‌نمیذاره ؟؟

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
هی هرچی ک گفتم حرف منو قبول نمیکنه درکل نوکردربست خانوادشه منم گفتم بدرک بزارتاجایی ک میتونن ازش سوا ...

کاشکی منم بتونم بی خیال بشم ، سراین کارا مریض شدم اعصابم ضعیف شده ، یه دونه بچه دارم دیگه تحمل دومی ندارم یعنی کاری کردن اعصابم نمی کشه

چه آدمای عقده ای تو این سایت هست حالا داره پرو پرو نام خدا رو به زبون میاره بعد فحش میده. انسانم آرزوست . عزیزم بذار  می‌تونه حقشو بگیره و بنظرم باید ازش ممنون باشی . یعنی اگه از این حقش بگذره و فردا بازم مثل این  موردخدای نکرده پیش بیاد باید بدونه حق گرفتنی هست نه دادنی . 

بعد برا شما کم‌نمیذاره ؟؟

بخداچن روزپیش ده میلیون براداداش بزرگش فرستاد 9میلیونم براهمین داداشش ک گفتم براجریمه زندانش ولی منکه  برادومیلیون گفتم بده میگه ندارم ازکجابیارم توفکرنداری و...اونام‌اینوبراپولش میشناسن وقتیکه نداشت سلامشم علیک نمیکردن

چه آدمای عقده ای تو این سایت هست حالا داره پرو پرو نام خدا رو به زبون میاره بعد فحش میده. انسانم آرز ...

میدونی  چیه ، همش با خودم میگم الان برادر شوهرم پشت سرمون میگه اینا هیچی ندارن دنبال من افتادن آخه میشینه توخونه پدرشوهرم پشت سرما حرف میزنه در صورتیکه شوهر من از بی پولی نجاتش داد ولی قضیه رو برعکس میکنن

[QUOTE=285842165]کاشکی منم بتونم بی خیال بشم ، سراین کارا مریض شدم اعصابم ضعیف شده ، یه دونه بچه دارم دیگه تحمل دومی ...[/QUOT منکه گذاشتم ایشاالله دربه دربشه ببینه یه لیوان آبم دستش نمی‌دن فقدالهی ک ببینم باچشام