2777
2789
عنوان

چیکار کنم گوشت و لپه زود بپزه

1667 بازدید | 14 پست

میخام قیمه بزارم .هم گوشتم تو فریزره هم لپه نم نکردم. زودپزم ندارم چ کنم

برای نهارمیخام. مریضم روزه نیستم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت و در بیار از الان بذار با شعله کم قشنگ میپزه تا دو ساعت دیگه لپه هم من خودم خیس نمیکنم میذارم جدا نیم ساعت میپزه بعد قاطی گوشت میکنم تا دو سه ساعت قشنگ جا میفته 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
اگه گوشت گوسفند باشه که یه ساعته می پزه الان درستش کنی یک آماده است 

لپه چیکار کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

لپه رو جدا بپز بعد پخت به خورش اضافه کن گوشتتم اولش بدون نمک و رب یکم بپز چون نمک و رب و روغن باعث میشه دیر بپزه گوشت نهایتش گوشتتو چرخ کن قلقلی کن بنداز تو خورش😂

لپه چیکار کنم

ببین گوشت و پیاز و گوجه ی رنده رو با یه چوب دارچین درشت سریع تفت بده با دو لیوان آب بذار جوش که اومد زیرش رو کم کن در بسته یک تا یک ساعت و نیم می پزه 

لپه رو جدا بپز ابش رو بریز دور آخر دست بریز توی قیمه و یه چند قاشق  رب سرخ کن بریز توش 

میشه یه سیب زمینی هم باهاش خورد کنی بریزی توی قیمه و چاشنی و نمک وزعفرون و گلاب یه قاشق اگه بود ...