2777
2789
عنوان

از بی دی اس ام چی میدونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57517 بازدید | 126 پست
ارع و گرن قدیم هرچقدم همو میزدن این گرایشات وجود نداشت،چون کسی ازشون خبر نداشت🦋

قدیم اطلاع رسانی و فضای مجازی انقد گسترده نبود وگرنه اون زمان هم همه اینا وجود داشته 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون ۲۷ من ۱۹

یعنی الان طرف با کسی تو رابطه هست و میگه تو هم بیا؟ 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
ارع و گرن قدیم هرچقدم همو میزدن این گرایشات وجود نداشت،چون کسی ازشون خبر نداشت🦋

بوده ولی کسی اطلاعاتی نداشته

همین الان هم خیلیا نمیدونن بدونن هم برخورد خوبی ندارن

قدیم اطلاع رسانی و فضای مجازی انقد گسترده نبود وگرنه اون زمان هم همه اینا وجود داشته 

بلع میفهمم منظورتونو،دقیقا منم ت پیام اولم همین منظورم بود،وگرن حتی دردین اومدع قوم لوط برای همین خدا غضب کرد بهشون

😐😂اره ولی خب بلاکش کردم

خوب کاری کردی عزیزم 

چند سال باهم بودین؟ 

دوسش داری؟ 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
اون مریض جنسیه الانم زیاد شده هی هرکیو می بینی میخواد با یه ایل آدم بپلکه

تعهد برای این ادما تعریف نشده و به اینجور روابط یه برخورد کاملا عادی دارن و حتی مشتاق هم هستن

بوده ولی کسی اطلاعاتی نداشته همین الان هم خیلیا نمیدونن بدونن هم برخورد خوبی ندارن

خب عزیزم منم اخرش عرض کردم،چون خبر نداشتن،نبوده و گرن درهمون قدیمها لوط برای همین قضیع عذاب شدن

بلع میفهمم منظورتونو،دقیقا منم ت پیام اولم همین منظورم بود،وگرن حتی دردین اومدع قوم لوط برای همین خد ...

نه قیمه‌هارو قاطی ماستا نکن

اون همجنسگراییه

این خشونت

از نظر دین هم گناهه