هم خطاب به شما هم خطاب به اون کسی که گفت این گرایش جدیدا به وجود اومده تحت تاثیر ماهواره فضای مجازی و سایت های پ. و.ر.ن
عزیز من... اولا به چه حقی به دیگران و یسری گرایش هاشون که ی چیز کاملا طبیعیه و اکثرا مادرزادی یا مربوط به کودکی هست توهین میکنید؟ واقعا این اوج بی فرهنگیه
یعنی چی واقعا؟؟
ببینید یسری گرایش ها کاملا طبیعیه و کاملا و مطلقا به خود افراد و زندگی شخصیشون و شوهر با همسرشون ربط داره و تنها کسی که باید راضی باشه اون طرفه نه فرد دیگه ای
البته شما شاید بخاطر اینکه این چیزا براتون عجیبه و اطلاعاتتون پایینه با صرفا ی چیزایی شنیدین این حرفارو میزنین
ولی باید درک رو از حقیقت داشته باشید بعدا نظر بدین بله شما کاملا حق داریم همچین گرایشی نداشته باشین و درکی ازش نداشته باشیم بسیار هل ولی دلیل نمیشه همچین چیزایی بگید
اصلا بیان و مطرح کردن این موضوعات در فضای مجازی به ویژه در چنین فضا و سایتی توسط استارتر و بقیه افراد کار بسیار بسیار اشتباهیه
مگه اینکه مشاوره یا مطب روانشناسی یا سک*سولوژی هست؟
و اینکه اینا یسری موضوعات خیلی خیلی شخصی و درونی افراد هست که بازم میگم فقط به شوهر و همسرشون ربط داره و بین اون دوتا هست و براشون موضوعات خیلی خیلی درونی و شخصی هست
و بین اون نفر باید بیان بشه و در شرایطی که لازمه به طرف مقابل اطلاع رسانی بشه و راجبش حرف زده بشه تا طرف تصمیم بگیره و ببینن در این زمینه های شخصیقدر تفاهم دارن
یسری چیزا انحراف جنسیه یسری چیزا گرایش و بحثش خیلی خیلی پیچیده هس من هم بیشتر راجب بی دی اس ام و علاقه مندی به سلطه پذیری یا سلطه گری گفتم