2777
2789
عنوان

از بی دی اس ام چی میدونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57462 بازدید | 126 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مازوخیست : از کتک خوردن و تحقیر شدن تحریک میشه 

سادیسم : از درد دادن به دیگران و اذیت کردنشون تحریک میشه 

سلطه گر و سلطه پذیر : اینطوریه که سلطه پذیر از اینکه برای کسی باشه خوشش میاد و سلطه گر هم از اینکه کسی براش باشه

و به کساییم که با توجه به پارتنرشون تغییر میکنن میگن سوئیچ 

به نظر من کثافت کاری نیس ، خب اینم یه نوع گرایشه دیگه 🤷🏻‍♀️

آسیب نمیزنه الزاماحالا این جا نمیشه باز کرد این مسائلوولی دربارش بخونین یه سری چیزاش صرفا واسه هیجان ...

موافقم،تا وقتی به خودت و بقیه اسیب نزنی چیز بدی نیست

من خودم علاقه دارم و با پارتنرم انجام میدیم.این نقش ارباب و برده رو فقط بخاطر هیجانش دوست داریم

کسی که آسیب می‌زنه به خودش یا کسی دیگه اختلال روانی داره .

هم خطاب به شما هم خطاب به اون کسی که گفت این گرایش جدیدا به وجود اومده تحت تاثیر ماهواره فضای مجازی و سایت های پ. و.ر.ن

عزیز من... اولا به چه حقی به دیگران و یسری گرایش هاشون که ی چیز کاملا طبیعیه و اکثرا مادرزادی یا مربوط به کودکی هست توهین میکنید؟ واقعا این اوج بی فرهنگیه 

یعنی چی واقعا؟؟ 

ببینید یسری گرایش ها کاملا طبیعیه و کاملا و مطلقا به خود افراد و زندگی شخصیشون و شوهر با همسرشون ربط داره و تنها کسی که باید راضی باشه اون طرفه نه فرد دیگه ای 

البته شما شاید بخاطر اینکه این چیزا براتون عجیبه و اطلاعاتتون پایینه با صرفا ی چیزایی شنیدین این حرفارو میزنین

ولی باید درک رو از حقیقت داشته باشید بعدا نظر بدین بله شما کاملا حق داریم همچین گرایشی نداشته باشین و درکی ازش نداشته باشیم بسیار هل ولی دلیل نمیشه همچین چیزایی بگید 

اصلا بیان و مطرح کردن این موضوعات در فضای مجازی به ویژه در چنین فضا و سایتی توسط استارتر و بقیه افراد کار بسیار بسیار اشتباهیه 

مگه اینکه مشاوره یا مطب روانشناسی یا سک*سولوژی هست؟ 

و اینکه اینا یسری موضوعات خیلی خیلی شخصی و درونی افراد هست که بازم میگم فقط به شوهر و همسرشون ربط داره و بین اون دوتا هست و براشون موضوعات خیلی خیلی درونی و شخصی هست 

و بین اون نفر باید بیان بشه و در شرایطی که لازمه به طرف مقابل اطلاع رسانی بشه و راجبش حرف زده بشه تا طرف تصمیم بگیره و ببینن در این زمینه های شخصیقدر تفاهم دارن 

یسری چیزا انحراف جنسیه یسری چیزا گرایش و بحثش خیلی خیلی پیچیده هس من هم بیشتر راجب بی دی اس ام و علاقه مندی به سلطه پذیری یا سلطه گری گفتم 

البتههههه من صرفا راجب رابطه دو نفره بی دی اس ام گفتم و اینکه بحث گرایش ها و تفکیک شون از انحرافات جنسی خیلی پیچیده و تخصصیه وگرنه این اقایی که استارتر میگه با این ویژگی ها به احتمال خیلی زیاد دارای انحراف جنسیه با این تفاسیر که ایشون گفتن