2777
2789
عنوان

از بی دی اس ام چی میدونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57481 بازدید | 126 پست
کسی که آسیب می‌زنه به خودش یا کسی دیگه اختلال روانی داره .

آسیب نمیزنه الزاما

حالا این جا نمیشه باز کرد این مسائلو

ولی دربارش بخونین یه سری چیزاش صرفا واسه هیجانه و آسیب زا نیست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با یکی از فامیلای دو. طبق صلاح خانواده خواستیم آشنا بشیم 

از طرز صحبت این آقا نمیدونم حس کردم عجیبه مثلا بهم می‌گفت کلا بگو چشم یا می‌گفت رییس کیه تو صحبت عادی ، موضوع رو بردم سمت خواسته هاش تو رابطه و فهمیدم که بله بیماری جنسی داره و از نوع شدیدش و همون یه هفته خودشو نشون داد. 

ببینید دخترا این آقا پسر به شدتتتت سر به زیر و مودب و آروم تو خانواده با ایمان بود به اصطلاح و اصلا یه درصدم به فکرم نمی‌رسید همچین چیزی ، حواستونو جمع کنین

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

کاربریرمشکوک به اقا بودنه ۱۳ ساعته تبت نام کرده و حرف جنسیی داره میزنه

😂😂نه

راستش اطلاعات کامل و جامعی دارم در این باره خواستم بدونم برخوردتون چیه

ولی اون پیشنهاد رو واقعا داشتم:\

کاربریرمشکوک به اقا بودنه ۱۳ ساعته تبت نام کرده و حرف جنسیی داره میزنه

نه اگه آقا بود ازش حمایت میکرد

فک کنم نوجوون تحت تاثیر معلم دینیاس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اسی طرف چند سالشه و خودت چند سالته؟ 

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
آسیب نمیزنه الزاما حالا این جا نمیشه باز کرد این مسائلو ولی دربارش بخونین یه سری چیزاش صرفا واسه ه ...

تا یه حدی هممون داریم اینو مخصوصاً اونایی که میل جن سی بالایی دارن ولی خب اینیکه اسی گفت هم مریض ج نسی هم مریض روانی 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

گرایشه دیگه مثه ترنس بودن چیز عجیبی نیست خیلی از زوج ها اینجوری هستن

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
کسی که آسیب می‌زنه به خودش یا کسی دیگه اختلال روانی داره .

نه ببین قرارداد بین طرفین هست

اینجوریه که میگه من از چنین تنبیهی به طور مثال از سوزن زیر ناخون بدم میاد تحملشو ندارم

و شخصی اربابه نباید این کارو بکنه قرارداد رو زیر پا گذاشته

تا یه حدی هممون داریم اینو مخصوصاً اونایی که میل جن سی بالایی دارن ولی خب اینیکه اسی گفت هم مریض ج ن ...

اون که منحرف جنسیه کلا