2777
2789
عنوان

یدونه خواستگار دارم

703 بازدید | 26 پست

همه چیش خوبه... باخلاق....

پولدارم هستن 

خونه و ماشین هم داره 

درآمدش هم خوبه 

خودشم گفته سختی کشیدم تا زندگی خوبی فراهم کنم که همسرم در رفاه و آرامش باشه 

ولی قیافش باب دلم نیست 

چه کنم ؟

خدایا مرسی ♥️

ببخیال قیافع بعد ی مدت عادی میشه برات

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ردش کن نشی مث اون خانمی که برا قد طلاق گرفته 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

قیافه خوب بعداز یه مدت عادی میشه اما قیافه بد نه

والا چی بگم... ولی خب وقتب همه ملاک های خوب رو دارع قیافه مهم نی

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

عزیزم 

جواب بله به کسی بگو که شیفتش شدی 

شما اول فقط گفتی یه سر.ی محاسن داره 

این به دلت نمیشینه 

مخصوصا موقع انجام کارهای خصوصی 

اصلا برات دلنشین نیست 

فکر کن مثلا باید یه نایلون مشکی بکشی سرش که نبینیش

سلام عزیزم

خوب تحقیق کنید اگر پسر خوبیه خانواده داره محترمه باعرضست مودبه و با غیرت حتما قبول کن چهره رو هرگز ملاک قرار نده چون به مرور عادی میشه 

چ خوشگلا که ب ی دود و بخار ی شبه بفنا رفتن و چ زشتا ک به زور صدجور جراحی زیبا شدن

اگر ذات و قلبش پاک و خوبه قبول کن

دوستم ملاکش تو ظاهر فقط قد بود خودش بعد چندسال تپل شد ولی ژن شوهرش لاغریه هرچیم پیرتر لاغرتر دوستم میگه من مشکل ندارم ولی خانواده شوهرم چرت زیاد میگن اونم خوب از پسشون برمیاد و میگه آدم مریض لاغره البته به عزیزان باربی برنخوره فقط نقل کردم

ذات از همه چی مهمتره 

شوهر این یکی دوستم انقدر متوهمه که خودشو زیباتر میبینه در حالیکه دوستم فوق العادست و ساده ولی شوهرش چشم چرونه

مرد باس ذات و چشم و دلش پاک باشه