2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 128 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مشکل اسی اساسی باید حل شه

اره واقعا و اینم باید در نظر بگیریم که چون زنش ازش دوره ممکنه بخاد با کسی دیگ وقتشو پر کنه وگرنه با وجود اینکه نامزدش ازش دوره بازم وقتایی که باهمن و مهمونی ان چرا باید همش تو گوشی باشه این یخورده مشکوکه واقعا مگه نه؟

من خودم با روبیکا با یه اکانت دیگه میرم، ک فقط انلاینی اونو چک کنم خودش نمیدونه من دارم دیدش میزنم ...

همسر منم دائما تو روبیکا یا اینستا داره فیلم می بینه، یه جورایی انگار عادت کرده،کلا مردا هر وقت دغدغه داشته باشن و فشار روشون باشه میرن تو گوشی، دلیل نمیشه خیانت کنن،همین خود ماها یه لحظه میایم نی نی سایت سرک بکشیم بعد میبینیم چندساعته اینجاییم، با اکانت خودت برو ببین اونم تورو چک میکنه یا نه 

همسر منم دائما تو روبیکا یا اینستا داره فیلم می بینه، یه جورایی انگار عادت کرده،کلا مردا هر وقت دغدغ ...

اره اونکه منو چک میکنه اگه برم

ولی خب ی سر انلاینه، شبا دیر میخابه و تادیر وقت انلاینه ،ظهرام همینطور، عادت نداشت اصن😔