2777
2789
عنوان

عروسی عمه ام!

1125 بازدید | 61 پست

عمه ام ۴۰ سالشه و پرستاره نزدیک ۱۶ سال سابقه کار داره و تقریبا دو ماه پیش عقد کرد.

بعد بابام سر عقد بهش یه گوشواره ۱۰ میلیونی داد و بعدش هم بهش گفت اگر در تهیه جهاز پول نیاز داشتی بگو. اینم سریع شماره کارت اس ام اس کرد برای بابام 🤣🤣 بابام هم ۲۰ میلیون زد به حسابش (حالا بابابزرگ و مامان بزرگم زنده ن و خود عمم هم شاغله ها😑) 

بعد دیروز گوشی بابام دستم بود دیدم عمم دوباره اس ام اس زد و گفت داداش بازم پول بزن به کارتم 😑 

حالا فامیل های بابای من یه شهر دیگه زندگی میکنن و سال به سال هم بهش سر نمی زنن. دو سال پیش بابام سکته کرد حتی یه نفرشون نیومد دیدنش! 

بعد جالبه انگار توقع داره کل جهازش رو بابام بخره ! 

من خودم موقعی که حامله بودم بابام همش میگفت پول سیسمونی رو کامل خودم میدم من اصلا زیر بار نرفتم گفتم وقتی خودم و شوهرم شاغلیم چرا باید از بابام پول بگیریم.

بعد عمم...😑😑😑 

به فرض در دیزی بازه، خیلی گربه کجاست 

خیلی دارم حرص میخورم 😑😑😖

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤

گربه حیا ندارع😒

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم حرصم گرفت😕

ولی چه میشه کرد پدرتون یه انسان بالغ هستن و واقعا نمیشه بهشون گفت چه کن چه نکن🥴

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
حق داری والا. بگو ۴۰ سال پول جمع کردی دیگه‌.اصلا مگه برادر وظیفه داره کمک کنه. .والا پدر و مادرم وظ ...

دقیقا به نطر من برای آدمی که بالغه و خودش شغل داره حتی پدر و مادر هم وظیفه ندارن جهاز بدن چه برسه به برادر! 

بعد این عمه ام آخرین بچه است، چندین خواهر و برادر بزرگتر داره ولی فقط بابای من را گیر آورده این وسط 😑

حتما پدرتون اینطوری دلش خوشه اگه فکر میکنی داره از برادرش سواستفاده میکنه با پدرت حرف بزن

آره داره سواستفاده میکنه ولی بابای من منطق نداره نمیشه باهاش حرف زد، حس میکنه وظیفشه کمک کنه به این 😑 حالا کمک عیب نداره تا الانم ۳۰ میلیون داده ولی نمیدونم تا کی ادامه داره این قضیه به نظر میاد که توقع داره دونه دونه وسیله هاش را بابام پول بده

آره داره سواستفاده میکنه ولی بابای من منطق نداره نمیشه باهاش حرف زد، حس میکنه وظیفشه کمک کنه به این ...

حق داری 

وقتی نمیتونین چیزی بهش بگین بذارین کار خودشو بکنه دلش خوش باشه

داره زرنگی میکنه حقوق پرستار با این سابقه و این که تا چعل سالگی مجرد بوده و پول جمع کرده الان وسعش م ...

بابای من بحث خانوادش که میشه منطق سرش نمیشه.

روابط عاطفی قوی ای هم با هم ندارن همین عمه ام اصلا حتی سال به سال زنگ هم نمیزنه به بابام ولی الان چپ و راست پیام میده میگه پول بریز 

این دفعه علاوه بر شماره کارت شماره شبا هم داده بود که بابام راحت بتونه مبالغ بالا بزنه براش 🤣🤣🤣

حق داری  وقتی نمیتونین چیزی بهش بگین بذارین کار خودشو بکنه دلش خوش باشه

خیلی دارم حرص میخورم 

من خودم از بابام پول سیسمونی نگرفتم با اینکه چندین بار گفت 

یا چند وقت پیش گفت اگر میخوای بهت پول بدم ماشینت را عوض کنی گفتم نه 

عقیده دارم آدم وقتی شاغله نباید از پدر و مادرش پول بگیره