2777
2789
عنوان

متن قشنگ واسه تولد پسرم میخوام.

74090 بازدید | 8 پست
یه متن خیلی خیلی خوب میخوام که حس مادری رو برسونه. ممنون میشم. اگه کمکم کنید. 😘😘😘
خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی. 
پسرم بهراد جان تولدت مبارک ... از روزی که به دنیا اومدی شدی دنیای ِِ منو بابات... فقط همین ک پر احساس باشه ب ذهنم رسید استارتر جان خخخ
🌺السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ🌺 🌺یا اباصالحَ المهدی 🌺 🌺یا خلیفةَالرَّحمن🌺 🌺و یا شریکَ القران 🌺 🌺ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ🌺 🌺سیِّدی و مَولای🌺 ْ الاَمان الاَمان ☀️☀️⚡️پروردگارا دردنیاوآخرت ⚡️به مانیکی واحسان فرما ⚡️وماراازعذاب آتش دوزخ ⚡️مصون بدار. ✨دعای ایه٢٠١بقره✨ 🕊✨اللهم عجل لولیک الفرج✨🕊 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خواهش میکنمدیدی چ قشنگ حس گرفتم خخخخخ
🌺السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ🌺 🌺یا اباصالحَ المهدی 🌺 🌺یا خلیفةَالرَّحمن🌺 🌺و یا شریکَ القران 🌺 🌺ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ🌺 🌺سیِّدی و مَولای🌺 ْ الاَمان الاَمان ☀️☀️⚡️پروردگارا دردنیاوآخرت ⚡️به مانیکی واحسان فرما ⚡️وماراازعذاب آتش دوزخ ⚡️مصون بدار. ✨دعای ایه٢٠١بقره✨ 🕊✨اللهم عجل لولیک الفرج✨🕊 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فرزند عزیز تر از جانم روز به دنیا امدنت زیباترین روز زندگیم است گاهی با خود فکر میکنم که شاید روزی... جایییی.... برای گنجشکی دانه ای پاشیدم که پاداش خداوند به من خنده های زیبای توست فرشته ی کوچک من از خدا هزاران بار ممنونم که شادی بودنت را به من بخشید جیغ کشیدنهایت لوس شدنت خرابکاری ها نغ زدن ها لج بازیها... خنده های از ته دل نگاههای معصومانه ات دستی که هرازگاهی ازروی محبت بر گونه ام میکشی... همه چیزت را از ته ته قلبم دوست دارم میدانم روزی دلم برای روزهای کودکی ات تنگ میشود من همه ی تو را با تمام کودکی ات دوست دارم💕 13
خدایا شکرت.مرد زندگیم دقیقا اون چیزی که میخواستم.مرسی امام حسین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز