2821
2789
عنوان

حس ششم 🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 4210 بازدید | 449 پست

جواب اون عزیزایی رو که ندادم  به دلیل این بود که نخواستم چیزی بگم که اشتباه باشه آخه این یه حسه و ممکنه کاملا اشتباه باشه و من از گفتنش احساس پشیمونی میکنم،انشالله همگی شادو سلامت باشید 

💠اللهم صل علی محمد و آل محمد 💠 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من نگران ایندم هستم مجردم ...از نظر مالی هم همینطور بدهکار و بی کار هستم و البته دوره اموزش دیدم به دلایلی  برام پیش نیومد دنبالش برم 

تا الان خیلی از طرف خواستگارها ی که داشتم 

دلم شکسته و میخوام بدونم ایا شخص بهتری میاد 

اینده ی منو چطور میبینی

هم از نظر همسر اینده  که چجوری وضعیت مالی و کی اشنا میشیم و  کی ازدواج داریم اسم طرف چیه قیافش چطور 

ایا با شخص مورد نظرم اشنا میشیم

و هم از نظر وضعیت مالی و کاری خودم در اینده  بگو انشالله که اون هم درست میشه ؟؟؟؟

خواستگاریمه فردا ب نظرت ازدواج میکنیم؟تروخدا بگوووو تروخدا

قشنگم قسم نده ،انشاالله هرچی خیره واستون پیش بیاد،نمیتونم در موردش چیزی بگم

💠اللهم صل علی محمد و آل محمد 💠 
قشنگم قسم نده ،انشاالله هرچی خیره واستون پیش بیاد،نمیتونم در موردش چیزی بگم

کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟؟؟و قبول میشم؟؟؟

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
بپرس

ممنونم میپرسم 

من نگران ایندم هستم ۳۰ سالمه و مجردم .از طرفی نظر مالی هم همینطور بدهکار و بی کار هستم و البته دوره اموزش دیدم به دلایلی  برام پیش نیومد دنبالش برم 

تا الان خیلی از طرف خواستگارها ی که داشتم 

دلم شکسته و میخوام بدونم ایا شخص بهتری میاد 

اینده ی منو چطور میبینی

هم از نظر همسر اینده  که چجوری وضعیت مالی و کی اشنا میشیم و  کی ازدواج داریم اسم طرف چیه قیافش چطور 

ایا با شخص مورد نظرم اشنا میشیم

و هم از نظر وضعیت مالی و کاری خودم در اینده  بگو انشالله که اون هم درست میشه ؟؟