2777
2789
عنوان

حس ششم 🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 4209 بازدید | 449 پست
اره جور در نمیاد.خیلی نماز میخونم ولی فقط ۱سوال دارم ک من ک انقد عاشقشم وحس خوشبختی میخوام کنارش داش ...

اونم دوست داره شاید بیشتر از خودت فقط انقدر عجول نباش اون به زمان نیاز داره

تهش اتفاقتا روشن میبینم گلم حل میشه مشکلت فقط صبر داشته باش و توکل کن

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱                                        

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهم علاقه منده؟ چرا ناراحت اخه؟😔

اره

نمیدونم

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱                                        

ماهم قرعه کشی داریم ۲۵ ماه دیگه اسمم درمیادخونمون تا ماه دیگه عوض میکنیم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه فقط دلخوره زمان بد بهش یا دلجویی کن همه چی مثل قبل میشه فقط اگه خودت بخوای  با یکی ازدواج ...

میشه به منم بگی بنظرت چی شد که یهو همه چی بهم ریخت؟ 

چقدر دیگه آشتی میکنیم؟ 

کی میاد دنبالم؟

عقدمون کی میشه ؟

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
من بیشتر دلخورم ازش..من گقتم گفتم اونم خیلی راحت گفت باشه تموم!بدجوری دلم گرفت اون لحظه😢اصلا باورم ...

جلو تو خودشا بی تفاوت جلوه میده ولی شبا بی خوابی داره از فکر تو

دوست داره بلد نیست بیانش کنه یکم بهش محلت بده

جلو تو خودشا بی تفاوت جلوه میده ولی شبا بی خوابی داره از فکر تو دوست داره بلد نیست بیانش کنه یکم به ...

اخه دیگه چیکار کنم؟اگه دوباره پیام میداد،اره باهاش گرم برخورد میکردم..اما از اون روز ب بعد تک تک استوریامو میبینه اما به هیچ وجه جواب نمیده ریپلای نمیزنه

میشه به منم بگی بنظرت چی شد که یهو همه چی بهم ریخت؟  چقدر دیگه آشتی میکنیم؟  کی میاد دنب ...

درمورد اول بگم که من پیشگو نیستم گلم

زمانش نسبتا طولانیه

شاید وقتی مشکلش حل بشه

باید اول کدورتا و دلخوریا رفع بشه تا بشه باهاش زندگی کرد زمان میبره

اخه دیگه چیکار کنم؟اگه دوباره پیام میداد،اره باهاش گرم برخورد میکردم..اما از اون روز ب بعد تک تک است ...

داره با خودش کنار میاد یادت نره مردا مغرورند

شروع کننده رابطه خودشه صبر کن

درمورد اول بگم که من پیشگو نیستم گلم زمانش نسبتا طولانیه شاید وقتی مشکلش حل بشه باید اول کدورتا و ...

آخه همه چی خوب بود داشتیم عقد میکردیم یهو تو نظرش سیاه شدم و رفت 

حست میگه هنوز دوستم داره یا ازم گذشته اونم مثل من دلش میخواد جدایی تموم بشه

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
داره با خودش کنار میاد یادت نره مردا مغرورند شروع کننده رابطه خودشه صبر کن

میشه ازتون یه سوال بپرسم 

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
داره با خودش کنار میاد یادت نره مردا مغرورند شروع کننده رابطه خودشه صبر کن

سلام ببخشید میشه بهم بگی من تا آخر عمرم از دست شوهرم عذاب میکشم و هیچوقت رنگ خوشبختی رو نمیبینم؟ 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز