2777
2789
عنوان

حس ششم 🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 4209 بازدید | 449 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره اشفته ام.....ب سرم زده فا ل بگیرم شاید سوالای ذهنمو جواب داد

انشالله فقط قبلش اگه با اعتقاداتتجور در میاد نماز بخون بعد فا ل بگیر اونیکه میتونه ۱۰۰درصد کمکت کنه خداس♥

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱                                        
انشالله فقط قبلش اگه با اعتقاداتتجور در میاد نماز بخون بعد فا ل بگیر اونیکه میتونه ۱۰۰درصد کمکت کنه ...

جیگر به من میگی که دلیل این سکوتش تموم کردنه یا ناراحت و یا بی حوصلست؟ 

و بنظرت یه روزی همه‌چی قشنگ میشه مثه قدیما؟

هر حسی ام راجب حسش و ازدواجمون داری میگی بهم؟

خیر ببینی دختر تو این روزا♥️✨🌹

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
جیگر به من میگی که دلیل این سکوتش تموم کردنه یا ناراحت و یا بی حوصلست؟  و بنظرت یه روزی همه‌چی ...

نه فقط دلخوره زمان بد بهش یا دلجویی کن

همه چی مثل قبل میشه فقط اگه خودت بخوای 

با یکی ازدواج میکنی که خیلی دوست داره، مهربونه، قدشم بلند، عاشق رنگ تیرس نمیدونم چرا اینارا حس کردم ازت

مرسی گلی همینکه دعام کنی برام یه دنیاس🌹♥

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱                                        
حسش بده خودت خوب لجباز یه دنده خوش خنده کمی عجول و پنهانی ی کارایی میکنی درست گفتم؟؟؟ هنینط ...

اره درسته 

حسش چرا بده ؟؟ الان بده ؟ یا کلا

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
خودش گفت تو رابطه است

گلم منکه پیشگو نیستم حسم نسبت به اون فرد اینکه دوست داره خیلیم دوست داره اما اینکه با کیاس یا داره چیکار میکنه را نمیدونم

انشالله فقط قبلش اگه با اعتقاداتتجور در میاد نماز بخون بعد فا ل بگیر اونیکه میتونه ۱۰۰درصد کمکت کنه ...

اره جور در نمیاد.خیلی نماز میخونم ولی فقط ۱سوال دارم ک من ک انقد عاشقشم وحس خوشبختی میخوام کنارش داشته باشم اون حسش چیه؟همین

عزیزم میتکنی بگی وحید چ حسی نسبت بهم داره؟ بعد اخرین اتفاق  چ فکری میکنه راجبم؟

حس خوبی بهت داره حسش مثبت کاملا

بنظر دلخور و ناراحت میاد ولی ادم درونگراییه به روت نمیاره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز