2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر بزرگ‌من همه ی اموالش رو داد به پسراش. بعد مامان و خاله من با ۶۰ سال سن هر روز میرن خونه اونا رو مرتب میکنن و غذا میپزن.

آخرم‌گفت شما دخترا کار نکردید این پسرامن که کار میکنن( تو یه مغازه هستن) شما راست راست چرخیدید. 

حالا جالبه از وقتی داییهام رفتن تو مغازه هرچی حریدن از خوته و ویلا و ... همه به نام خودشونه 

ولی پدر بزرگم اموالی که مال قبل رفتن اونا به مغازه و کار کردنشون بوده هم همه رو داد به پسراش 🙂

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

پدر بزرگ‌من همه ی اموالش رو داد به پسراش. بعد مامان و خاله من با ۶۰ سال سن هر روز میرن خونه اونا رو ...

مامان‌من خودش کارمند بوده جهیزیشو خودش خریده حتی جهیزیم همون موقع بهش ندادن

الهی اینم میگفت کادوی عقدشو خودش خریده بود…

آخه میدونی چیش بده اینکه مادر من تو ۶۰ سالگی با دیسک کمر دلش نمیلد ول کنه مادر بزرگ پدر بزرگمو با اینکه این حرفا رو میزنن 

ولی عروسهاش که تو یه کوچه هستن حتی سر نمیزنن بهشون ولی بازم طرف اونا هستن. 

چند سال پیش مادر بزرگم نذری آش میپخت بعد مامان و خالخ من پختن خودش که نمیتونه 

قابلمه ها به اون بزرگی رو مامان من شست بعد من و دختر داییم بودیم جلو من ۱۰ دفعه گفت فلانی به جاریت دادی؟ 

بعد یک بار به من این حرفو نزد 🙂 منم نه خوردم از اون آش از سال بعدشم نذاشتم مامانم بره و کترگر گرفتن ظرفا رو بشوره