2777
2789

سلام خانمای عزیزی من قصد دارم پس فردا برم سه راه امین حضور لباسشویی بخرم. فقط من چون شهرستانم چطور بیارمش؟؟؟خودشون سرویس رایگان ندارن؟؟؟تا حالا نرفتم 

مرسی از راهنمایی تون 💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مورد اطمینانه عزیزم؟

اره عین پسته,اونجا وانت بار هست همیشه پاتوق کردن تو خیابون،یا خود مغازه دارا می‌شناسن پیکان وانتی را،اونجا که جنستو تحویل گرفتی از کارتن دربیار حتما چک کن دوباره کارتنی ببند ،ببر نزدیکترین بابربری

راستش هیچی نمیدونم گفتن اینجا بورسشه و قیمتها رقابتیه ،یعنی اونجاها بهتره؟؟

نه اصلا اینجوری نیس 

ببین خب اره اونجا ی عالمم مغازه لوازم خانگیه ولی همیشه کلاهبرداری اینجور جاها بیشتره قیمتاشون هم ب هیچ وجه ارزون تر نیست 

اگ دنبال قیمت مطمئنی ک بهت نندازن برو شهر لوازم خانگی خیالت از قیمتاشون راحته اقساط اینا هم بخای میدن 

تو گوگل سرچ کن تا ساعت ۲ شب هم هستن من هفته پیش اونجا بودم خیلی هم شلوغ بود ادرسش هم بزنی میاره اینجا واس شهر فرشه دگ معروفه بایذ بشناسی 

تو سایتش هم بزنی نوشته چیا چه مارکایی دارن بیشتر واس خرید جهاز میرن مارکای خوب هم دارن 

همه چی هست اتفاقا لباسشویی های خوبی داشتن من دیدم ایوان ولی تازگی مارک ضعیف میاره 

نه اصلا اینجوری نیس  ببین خب اره اونجا ی عالمم مغازه لوازم خانگیه ولی همیشه کلاهبرداری اینجور ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم پس اینجا میرم اتفاقا تبلیغ شو دیدم تو تی وی .مرسی که وقت گذاشتی فقط یه سوال دیگه با مترو میتونم برم؟؟

خیلی خیلی ممنون عزیزم پس اینجا میرم اتفاقا تبلیغ شو دیدم تو تی وی .مرسی که وقت گذاشتی فقط یه سوال دی ...

خواهش میکنم عزیزم 

بذار چک کنم بهت میام میگم چجوری بری بهتره 

یادمه ی مدت شهرفرش سرویس داشت میاوزد و میبرد 

بذار ببینم مسیرشو میگم بهت