2777
2789
عنوان

چیکار کنم دعاهام مستجاب بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 32 پست
با یکی قبلا دعوا کردی دوست بوده مثلا

نه اصولا من دعوا نمیکنم قهر هم بکنم خودم میرم اشتی میکنم

بازیچه نشو سازنده بازی تو باش😉😊️                         میشه برام صلوات بفرستی❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا باور کن ک چیز هایی ک واسش دعا میکنی اتفاق می افته و اینکه همزمان واسه خواسته هات تلاش هم بکن 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل /که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..♥

هیچ نذری مثل ترک گناه نیست

نیت کن یه گناه رو‌کنار بذار، تاثیرش رو میبینی

وقتی ظلمت و تاریکی بره نور میاد 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

جایی خوندم نوشته بود...وقتی بنده ای خدارو صدا میزنه خداوند به همه کائنات فرمان سکوت میده تا صدای بنده اشو بشنوه.و لذت می بره از صدای یا الله گفتن بنده هاش.....خدا هیچ وقت از بنده اش بدش نمیاد🥰

بزرگترین اشتباهی که ما میکنیم اینه که خدا مثل نعوذبالله مثلا غول چراغ جادو هست ،،و اگرم حاجت بده ،،ب ...

اگه همه به آرزوشون میرسیدن  چه بلوشویی  میشد  همه روی پسر ویا دختری کراشن میخوان باهاش ازدواج کنن

لابد هنوز وقتش نرسیده  وگرنه اگه چیزی رو از ته دل از خدا بخوای و به صلاحیت باشه حتما بهش می‌رس ...

چجوری از ته دل بخام برا شفام ۵ساله دیگ خستم جوری شدم ک دیگ نایی دعا کردن و دعاخوندن ندارم💔😭

اول برای همسایه دعا کن بعد خودت

اول برا همه دعا میکنم بعدا میکم خدا خثدت میدونی چی میخوام دیگه یکمشو میگم

بازیچه نشو سازنده بازی تو باش😉😊️                         میشه برام صلوات بفرستی❤
هیچ نذری مثل ترک گناه نیست نیت کن یه گناه رو‌کنار بذار تاثیرش رو میبینی وقتی ظلمت و تاریکی بره نور ...

بله درهای مادی و معنوی برای آدم باز میشه.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
اگه همه به آرزوشون میرسیدن  چه بلوشویی  میشد  همه روی پسر ویا دختری کراشن میخوان باها ...

😂😂😂

اصلا بابا خیلیامون نمیدونیم چی میخواییم یا اصلا چی به صلاحمونه و گیر دادیم به خدا😐

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
اول برا همه دعا میکنم بعدا میکم خدا خثدت میدونی چی میخوام دیگه یکمشو میگم

ایشالا هر وقت ب صلاحت شد دل تو هم شاد میشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

😂😂😂 اصلا بابا خیلیامون نمیدونیم چی میخواییم یا اصلا چی به صلاحمونه و گیر دادیم به خدا😐

واقعا ها 😂