2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟ .. 🤰🏻

340 بازدید | 50 پست

میشه برای تشکیل قلب کوچولوم  و صحیح و سالم بودنش صلوات بفرستین.. چهارشنبه صدای قلبشو بشنوم.. 🌱😇🤰🏻🥺انشالله همه مامانا کوچولوهاشونو بسلامتی بغل کننن و خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه.. 💚🌱

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سنو غربالگری دادی عزیزم؟ 

نه گلم تازه شش هفتمه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

مبارک باشه گلی ان شاالله بسلامتی بغلش بگیری واسه مادررشدن منم دعا کن لطفا چن ساله منتظرم 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
مبارک باشه گلی ان شاالله بسلامتی بغلش بگیری واسه مادررشدن منم دعا کن لطفا چن ساله منتظرم 

انشالله به حق این روزای عزیز خدا ی فرشته کوچولو تو دلت بکاره.. دعا کن منم صحیح و سالم بغلش بگیرم.. 

عزیزززمممم❤️چند هفته ای

شش هفته و دو روزمه 

انشالله به حق این روزای عزیز خدا ی فرشته کوچولو تو دلت بکاره.. دعا کن منم صحیح و سالم بغلش بگیرم..&n ...

ان شالله عزیزم ان شاالله که سالمه و بسلامتی بغلش میگیری 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
ان شالله عزیزم ان شاالله که سالمه و بسلامتی بغلش میگیری 

انشالله.. 

انشالله همین روزا تاپیک بارداریتو بزنی.. چن سالته

برات حمدمیخونم لطفا واسه تشکیل شدن قلب کوچولوی منم دعاکنید 🥰❤️

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️