2777
2789
عنوان

میشه بیاین؟ .. 🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 50 پست
انشالله صحیح و سالم بغل کنیم نینیامونو

ایشالا بخدا دیگ خسته شدم از حرف مردم من شش ماهه زایمان کردم بچم فوت شد افسردگی گرفتم بخاطرش ایکاش حداقل خدااینو سالم بده بهم 😔

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ایشالا بخدا دیگ خسته شدم از حرف مردم من شش ماهه زایمان کردم بچم فوت شد افسردگی گرفتم بخاطرش ایکاش حد ...

بدنیا اومد و فوت شد؟ چرا؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
مبارک باشه عزیزم دوست دارم این فیلمو ببینی https://www.aparat.com/v/2BpSO

دیدم عزیزم.. واقعا راسته یعنی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
فدات بشم الهی اینو حتما ببین 😍 https://www.aparat.com/v/J6lSn

باز نمیشه که گلی 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
فدات بشم الهی اینو حتما ببین 😍 https://www.aparat.com/v/J6lSn

خدا نکنه حیفی   

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
بدنیا اومد و فوت شد؟ چرا؟ 

۳۶هفتم بود سه روز زنده موند منه خر رفتم بیمارستان دولتی زایمان کردم اونجا چون دیر از رحم بیرون اوردن عفونت رفت ریه هاش 

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️
۳۶هفتم بود سه روز زنده موند منه خر رفتم بیمارستان دولتی زایمان کردم اونجا چون دیر از رحم بیرون اوردن ...

واای عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا... جنسیت چی بود اگ ناراحت نمیشی

واای عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا... جنسیت چی بود اگ ناراحت نمیشی

پسربود اسمشم ایلکان🥲

بعععله گلم شک نکن  حتما  کندر  سویق جو و گندوم از داروخونه آیت الله تبریزیان  ...

چشم.. 

دعا کن برام

پسربود اسمشم ایلکان🥲

خیلی سخته.. انشالله این کوچولوتو شالم بغلش میکنی و ی بیمارستان خوب برو

خیلی سخته.. انشالله این کوچولوتو شالم بغلش میکنی و ی بیمارستان خوب برو

همچنین عزیزم مواظب خودتو کوچولوت باش