2777
2789
عنوان

با اینکه تو رابطم..😞

435 بازدید | 40 پست

بچه ها من تو رابطم ۳ساله اون پسر خیلی دوسم داره واقعا هیچ کمبود محبتی از طرف اون ندیدم خیلی تلاش میکنه برا آیندمون من دوسش داشتم ولی من یه مدته عاشق یکی از پسرای کلاسمون شدم دانشگاه میرم چکار کنمممم🥺😭😭😭حالم بده خیلیییی حالم بده من رابمطمونو دوس داشتم واقعا رابطه خوبی داشتیم‌با هم😞😞😞😞😞

حرفی ندارم

از یه دختر ضعیف ونازک نارنجی تبدیل شدم به یه دختر قوی ک تو سن 14سالگی بدترین شرایط روحی رو تجربه کرد بدترینشو...!!!! سخت بود سخت بود دل کندن از مدرسه و دوستام سخت بود دل کندن از بابا و مامانم سخته زندگی با کسی ک ازش متنفری.. اما اینا همه و همه منو ساختن با شجاعت میتونم بگم از سنم 30سال بزرگ تر شدم.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هر حسی عشق نیست. یه حرکت ناشایست از اون همکلاسی ببینی میفهمی جو گیر بودی و چقدر رابطه قبلیت رو دوست داری

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

مگه رابطه ت با عشق نبود؟ از رو اجبار سه سال دوست بودی و فک کردی عاشقی، یا واقعا از اولش عاشقش بودی؟

یوقتایی تو زندگی، موقعیت هایی پیش میآد که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خودش رو بپــردازه. پس حواست به دعاهات باشه🌱