2777
2789
عنوان

با اینکه تو رابطم..😞

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 40 پست
چجوری با حست کنار اومدی 

حس که نمیشه گفت چون دو موردش من رو برا ازدواج میخاستن...اولی نزدیک ۴ سالی پیام میداد و دوسم داشت منم بعد ۳ سال بهش پیامک میزدم برا اشنایی در این حین شاغل شدم یه خاستگار عالی برام پیدا شد که خیلی ازم خوشش اومده بود....خلاصه موقعیتش بسیار بالاتر بود من واقعیت تردید به دلم افتاد ولی دلم نمیومد اولی رو ول کنم احساس کردم خدا امتحانم میکنه و بخوام دبه کنم خیری از زندگی نمیبینم ....دیگه با خودش ازدواج کردم....۱۰ ساله زنشم بالا و پایین زیاد داشته زندگیمون فقط یک جمله راجبش بگم و تمام یعنی سرشوو ببرم نمیگه چرا...فوشش بدم جوابم نمیده جز اینکه بگه متاسفم خیلی احتراممو نگه میداره و واقعا دوسش دارم 

حس که نمیشه گفت چون دو موردش من رو برا ازدواج میخاستن...اولی نزدیک ۴ سالی پیام میداد و دوسم داشت منم ...

هوم درسته من اصن از حسم مطمئن نیسم 

اینی ک الان باهاشم خیلی چشم پاکه خیلی خوبه خیلی صبوره خیلی احترام میزاره واقعا رفتارو اخلاقش خیلی خوبه خیلی من واسه همین حالم بده اگ یکی بود ک بد بود و...اینقد حالم داغون نبود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوم درسته من اصن از حسم مطمئن نیسم  اینی ک الان باهاشم خیلی چشم پاکه خیلی خوبه خیلی صبوره خیلی ...

من با خدا معامله کردم گفتم هر کی واقعا از ته دل دوستم داره مهرش به دلم بیفته دیگه کسی دیگه نمیخوام

من با خدا معامله کردم گفتم هر کی واقعا از ته دل دوستم داره مهرش به دلم بیفته دیگه کسی دیگه نمیخوام

هوم من مطمئنم کنار این دوست پسرم خوشبختم فک کن تو این ۳سال حتی یه بار حتی بار بی احترامی نکرده حتی یه بار بام دعوا نکرده نمیزاره حتی یه دیقه قهر کنم😑😑😑هیچکس حتی خانوادم اینجوری بام رفتار نکردن همیشه اولویتش منم 

هوم من مطمئنم کنار این دوست پسرم خوشبختم فک کن تو این ۳سال حتی یه بار حتی بار بی احترامی نکرده حتی ی ...

مثل شوهرم ما هم اصلا تا یکسال بعد ازدواجم بحثی نداشتیم...موقعیت شغلی و درامد ودایناشم بسنج

مثل شوهرم ما هم اصلا تا یکسال بعد ازدواجم بحثی نداشتیم...موقعیت شغلی و درامد ودایناشم بسنج

چندماهه کارشو راه انداخته داره کار میکنه از صب ک میره تا شب ب‌ مرور داره درامدش بهتر میشه ماشینم داره برا خودش هرچی کار میکنه اصلا خرج خودش نمیکنه😑😑همشو پس انداز میکنه سکه میخره و..

من از خدامه بیخالش بشم.واقعا تموم تلاشمو میکنم ازش دور بشم فردام کلاس دارم اگ اومد طرفم و..اصلا محلش ...

شایدم هدفش فقط دوستیه....تو دانشگاه کلا دوست پسر بگیری خوب نیس...طرف تو زرد از اب درمیاد همه دانشگاه پخش میکنه من باهاش بودم کسی هم نیت ازدواج داشته باسه هم دیگه طرفت نمیاد...کلا مغرور باش