2777
2789
۵۶۰هکتاری

جهاد دریا

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com

سلام خوبین منم تو 560هکتاری هستم بی زحمت مدونید چقدر تا تحویل خونه باید بریزیم

نه نمیدونم ولی اینجوری ک معلومه خب متغیر هست هرسال متری ده هست شاید موقع تحویل خب معلومه بیشتر میشه ولی بیشتر از اون مسکن ک بیرون آزاد هست ک نیست 

نه نمیدونم ولی اینجوری ک معلومه خب متغیر هست هرسال متری ده هست شاید موقع تحویل خب معلومه بیشتر میشه ...

شما تو ایتا کانال مسکن ملی مقدادی رو دنبال میکنین فیلم و درصد پیشرفت پروژه ها رو میزاره

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥