2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اخر اردی‌بهشت گفتن برا همه میاد،،،دفعه بعد ک باز باید پول پرداخت کنیم میدونید کیه؟!

رفتم اداره گفت اردیبهشت واریزی میاد ولی از اون طرف گفتن دوباره اونا ک پیمان کارشون نیامده پول نباید بدن آخر اردیبهشت فقط برای اونا پیام مباد ک اسم پیمان کارشون ثبت شده باشه تو سایت ولی به هرحال باید آماده بود 

سلام،،نه نیومد ،،شنیدم خرداد میاد و اردی‌بهشت کنسل شد،،برا شما اومد؟!

نه نیمده مسخره کردن بخدا هرماه میگن آخر ماه دیگه 

پول بخوان دیگه مجبور معلوم کنن شما اداره رفتی اینو گفته 

نه نیمده مسخره کردن بخدا هرماه میگن آخر ماه دیگه  پول بخوان دیگه مجبور معلوم کنن شما ادا ...

نه همسرم تو سایت دیده بود ،،موعد تمدید اجاره خونه مون هم هست موندم چکار کنیم ،،شاید انصراف بدیم دیگه نمی‌تونیم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نه همسرم تو سایت دیده بود ،،موعد تمدید اجاره خونه مون هم هست موندم چکار کنیم ،،شاید انصراف بدیم دیگه ...

خیلی اذیت میکنن بخدا 

انشالله ک زودتر بیاد برای همه خبر خوش بشنویم

نه همسرم تو سایت دیده بود ،،موعد تمدید اجاره خونه مون هم هست موندم چکار کنیم ،،شاید انصراف بدیم دیگه ...

من موندم بخدا هجده هزار نفر خیلیه چرا اسم ما نمیاد سه ماه گذشت زمان کمی نیست