2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبالش نرو شاید اول فک کنی نتیجه گرفتی ولی بعدش زندگیت خراب میشه

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
تجربه داری

بله هم دیدم برای بقیه هم خودم تجربه دارم 

اگر دوست داری زندگی تو با دستای خودت خراب کنی برو سمت اینا، نمیخوام توضیح اضافه بدم چون وقت ندارم اما به عنوان دوست راهنماییت میکنم اگر گوش نمیدی خودت برو تجربه کن به حرفم میرسی 

تجربه داری

آره 

کلا بیخیالش شو 

هر چی میخوای از خدا بخواه 

بعدم وقتی بهش اعتقادی نداشته باشی و بها ندی اصلا روت تاثیری نمیزاره 

قرآن بخون

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
بله هم دیدم برای بقیه هم خودم تجربه دارم  اگر دوست داری زندگی تو با دستای خودت خراب کنی برو سم ...

شما راست میگی من تا ۲۶ سالگی که داشتم زندگیمو میکردم بس که دوربریا گفتن برای گشایش کار و بخت برو پیش این و اون از سر ناامیدی چندتا از این جاها رفتم جز این که وقت و پول گرفتن بعدش ناراحتی اعصاب و افسردگی بیشترم گرفتم .الانم سالهاست درگیر دشمنی و دیگرانم ولی جز خدا و توکل بهش نمیخوام دنبال راهکارهای اینطوری برم خدا منو ببخشه که از درخونش رفتم دنبال این سراب ها. خواهرا فقط خدا وتوکل ائمه اش وتوسل و امیدواری .

شما راست میگی من تا ۲۶ سالگی که داشتم زندگیمو میکردم بس که دوربریا گفن برای گشایش کلر و بخت برو پیش ...

منم همینطور از سر بی عقلی رفتم برای اینکارا 

الان دیگه مدتیه نماز و قرانم و شروع کردم فقط به همینا وصل میشم و دیگر هیج

منم همینطور از سر بی عقلی رفتم برای اینکارا  الان دیگه مدتیه نماز و قرانم و شروع کردم فقط به ه ...

آفرین. کار شیطان نااامید کردنه که آدم به غیرخدا پناه ببره. الانم که خیلی جادوگرها که مثلا میگن دعامینویسن ویترین مذهبی درست کردن الکی میگن دعای قرآنی میدن یا سایت و کانالشون پر احادیث و حرفهای امام و این چیزاست تا به خودشون وجهه درست بدن وآدما اعتماد کنن ولی در حقیقت کارشون همون شیطانیه و اگرم مثلا برای کسی مشکل گشایی کنن موقتیه. من یه بار به یکی از اینها که ادعا خداپیغمبر دانی یش میشد حرفی زدم زودی گفت بگو کیو میخوای ببندم!! منم گفتم مگه شما ادما رو می بندین فکر کردم کار شما گره گشایی نه بستگی زودی به تته پته افتاد گفت اگه طرفت ظالم باشه جایزه گفتم گیرم من بگم تو از کجا میدونی راست میگم؟ تو هر کی گفت براش انجام میدی! 

اینی که میگم یکیه که خیلی همه میشناسنش تو همیجاهم تبلیغشو میکنن!! فهمیدم صداقت و حسن نیت تو کار اینها نیست.

آفرین. کار شیطان نااامید کردنه که آدم به غیرخدا پناه ببره. الانم که خیلی جادوگرها که مثلا میگن دعامی ...

آره دقیقا میفهمم چی میگی چون خودم تو اینا زیاد بودم. اینا هرکاری انجام میدن خلاف جهت خداست. به اسی هم گفتم که با چهارتا خط تایپ کردن نمیتونم توضیح بدم ولی فقط سمت اینا اصلا نرو